Jongens namen - Meisjes namen

3-in-1 Speeltafel - LEGO DUPLO Compatibel - Kindertafel en Stoel - 1 Jaar + - 4057216044041

3-in-1 Speeltafel - LEGO DUPLO Compatibel - Kindertafel en Stoel - 1 Jaar +
Kenmerken: 3-in-1 kinderspeeltafel van LittleTom - compatibel met LEGO DUPLO Verf, krabbel, bouw... Aan de speeltafel kunnen kinderen in alle rust uitproberen wat ze leuk vinden. Ze leren ook alleen te spelen - en ouders hebben weer tijd voor zichzelf. 3-in-1 Activiteitenspeeltafel met krukje 2-delige set van stevig kunststof met een fluweelachtig mat oppervlak. Zonder hoeken en randen: Absoluut veilig. - Tijdschema van 12 maanden - lichaamslengte ca. 90 - 120 cm Leveringsomvang: - 1 ronde tafel ca. Ø 63 x 50 cm - 1 ronde kruk ca. Ø 27 x 27,5 cm - Krukje belastbaar tot ca. 50 kg - Materiaal: Polypropyleen (PP) Bouwen of tekenen: Hier kunt u beide doen Het gedeelde tafelblad is aan de voorzijde glad voor het schilderen, aan de achterzijde is een DUPLO-compatibel speelvlak voor bouwstenen. Gladde voorkant voor kleine kunstenaars - Schilderbaar met wateroplosbare pennen - Als speel- en knutseltafel - Als eettafel voor kleine hapjes Achterkant met bouwplaat - traint motoriek - Compatibel met LEGO DUPLO - Niet compatibel met LEGO Schatkist - of opslagruimte - inbegrepen Onder het tafelblad is een grote opbergdoos voor bouwstenen en speelgoed verborgen, kinderen kunnen de bovenkant zelf optillen. Nog een handig extraatje: twee beweegbare manden aan de zijkanten. Bevordert creativiteit & onafhankelijkheid Perfect voor warme zomerdagen in de tuin: Voor het eendenvissen kunt u de tafel vullen met water - of met nat zand voor een modderige bouwplaats. - Binnen & buiten - Waterdicht - Gemakkelijk te reinigen Tip voor buiten: Om de tafel lang mooi te houden, moet je er een droge, schaduwrijke plek voor vinden. LET OP! Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.
Artikelnummer: 9300000026189563 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 100,99
Meer
3-in-1 kinderspeeltafel van LittleTom - compatibel met LEGO DUPLO

Verf, krabbel, bouw...
Aan de speeltafel kunnen kinderen in alle rust uitproberen wat ze leuk vinden. Ze leren ook alleen te spelen - en ouders hebben weer tijd voor zichzelf.

3-in-1 Activiteitenspeeltafel met krukje
2-delige set van stevig kunststof met een fluweelachtig mat oppervlak. Zonder hoeken en randen: Absoluut veilig.

- Tijdschema van 12 maanden
- lichaamslengte ca. 90 - 120 cm

Leveringsomvang:
- 1 ronde tafel ca. Ø 63 x 50 cm
- 1 ronde kruk ca. Ø 27 x 27,5 cm

- Krukje belastbaar tot ca. 50 kg
- Materiaal: Polypropyleen (PP)

Bouwen of tekenen: Hier kunt u beide doen
Het gedeelde tafelblad is aan de voorzijde glad voor het schilderen, aan de achterzijde is een DUPLO-compatibel speelvlak voor bouwstenen.

Gladde voorkant voor kleine kunstenaars
- Schilderbaar met wateroplosbare pennen
- Als speel- en knutseltafel
- Als eettafel voor kleine hapjes

Achterkant met bouwplaat - traint motoriek
- Compatibel met LEGO DUPLO
- Niet compatibel met LEGO

Schatkist - of opslagruimte - inbegrepen
Onder het tafelblad is een grote opbergdoos voor bouwstenen en speelgoed verborgen, kinderen kunnen de bovenkant zelf optillen. Nog een handig extraatje: twee beweegbare manden aan de zijkanten.

Bevordert creativiteit & onafhankelijkheid
Perfect voor warme zomerdagen in de tuin: Voor het eendenvissen kunt u de tafel vullen met water - of met nat zand voor een modderige bouwplaats.

- Binnen & buiten
- Waterdicht
- Gemakkelijk te reinigen

Tip voor buiten: Om de tafel lang mooi te houden, moet je er een droge, schaduwrijke plek voor vinden.
LET OP! Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.


Kopen