Jongens namen - Meisjes namen

4animalz® grote Waterproof Hondendeken voor de auto - Zwart gewatteerd - 7436939134197

4animalz® grote Waterproof Hondendeken voor de auto - Zwart gewatteerd
Kenmerken: Ruime autodeken die waterafstotend is, 167 cm breed bij 146cm hoog . Eenvoudig te monteren aan de hoofdsteunen en biedt uw hond een comfortabele reis terwijl hij nog wel naar voren kan kijken door het gaas tussen de voorstoelen. Door de afwerking met rits kun je ook nog even snel een knuffel geven. Een onmisbaar hondenartikel voor iedereen die de hond wel eens mee neemt in de auto, is een autodeken. Deze beschermt de stoelzittingen en de kofferbak tegen vuil, vochtigheid en dierenharen. Je kunt de deken snel monteren en verwijderen en zo voorkom je dat heel je achterbank vol met haren komt te zitten. Een handige manier om je auto schoon te houden tijdens reizen of het vervoeren van je hond en ze liggen nog heerlijk zacht ook. Eigenschappen 4animalz hondendeken voor in de auto: Waterdicht: laser gewatteerde oxford-stof, gemakkelijk schoon te maken, zacht en duurzaam. Doordat het laser gewatteerd is, heb je wel het mooie ruitpatroon maar geen draden die los kunnen raken. Het gaasvenster aan voorzijde om uw hond te laten genieten van airconditioning en vooraanzicht en zo kun jij je hond ook nog zien. Veiligheid: speciaal ontwerp van gaten voor (optionele) veiligheidsriemen voor huisdieren Stabiel: met 2 ronde kunststof schuifjes voor bevestiging in de autostoel opening voor meer stabiliteit Flexibele grootte: verstelbare schouders voor verschillende grootte van autostoel Opvouwbaar voor het eenvoudig opslaan van de deken als hij niet gebruikt wordt. 4animalz; alles voor dieren Het merk 4animalz brengt een breed pallet aan producten op de markt voor dieren. Voor je huisdier of dierenhobby wil je natuurlijk het beste en daarvoor ontwikkelen wij de producten. 4animalz is onderdeel van 4Goodz, een Nederlandse importeur van diverse productgroepen waaronder dieren benodigdheden. Het staat voor kwaliteit, trends en innoverende producten en technieken en constante vernieuwing.
Artikelnummer: 9200000127072069 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 39,95
Meer

Ruime autodeken die waterafstotend is, 167 cm breed bij 146cm hoog . Eenvoudig te monteren aan de hoofdsteunen en biedt uw hond een comfortabele reis terwijl hij nog wel naar voren kan kijken door het gaas tussen de voorstoelen. Door de afwerking met rits kun je ook nog even snel een knuffel geven.

Een onmisbaar hondenartikel voor iedereen die de hond wel eens mee neemt in de auto, is een autodeken. Deze beschermt de stoelzittingen en de kofferbak tegen vuil, vochtigheid en dierenharen. Je kunt de deken snel monteren en verwijderen en zo voorkom je dat heel je achterbank vol met haren komt te zitten. Een handige manier om je auto schoon te houden tijdens reizen of het vervoeren van je hond en ze liggen nog heerlijk zacht ook.

Eigenschappen 4animalz hondendeken voor in de auto:

  • Waterdicht: laser gewatteerde oxford-stof, gemakkelijk schoon te maken, zacht en duurzaam. Doordat het laser gewatteerd is, heb je wel het mooie ruitpatroon maar geen draden die los kunnen raken.
  • Het gaasvenster aan voorzijde om uw hond te laten genieten van airconditioning en vooraanzicht en zo kun jij je hond ook nog zien.
  • Veiligheid: speciaal ontwerp van gaten voor (optionele) veiligheidsriemen voor huisdieren
  • Stabiel: met 2 ronde kunststof schuifjes voor bevestiging in de autostoel opening voor meer stabiliteit
  • Flexibele grootte: verstelbare schouders voor verschillende grootte van autostoel
  • Opvouwbaar voor het eenvoudig opslaan van de deken als hij niet gebruikt wordt.


4animalz; alles voor dieren

Het merk 4animalz brengt een breed pallet aan producten op de markt voor dieren. Voor je huisdier of dierenhobby wil je natuurlijk het beste en daarvoor ontwikkelen wij de producten.

4animalz is onderdeel van 4Goodz, een Nederlandse importeur van diverse productgroepen waaronder dieren benodigdheden. Het staat voor kwaliteit, trends en innoverende producten en technieken en constante vernieuwing.Kopen