Jongens namen - Meisjes namen

Abus Babyfoon DECT ABJC73126 TOM - 4003318731266

Abus Babyfoon DECT ABJC73126 TOM
Kenmerken: Met de Babyphone TOM van Abus kan je op elk moment vanuit je huis, appartement of tuin horen of alles goed gaat met je baby. Want de uiterste gevoelige microfoon van het babystation registreert zelfs de fijnste geluiden van je kind. Dankzij de absoluut storingsvrije radiografische overdracht op basis van de nieuwste DECT-technologie (1,8 GHz-band, 120 digitale kanalen), geeft het ouderstation de geluiden in een uitstekende geluidskwaliteit weer. Ook wordt de temperatuur weergegeven van de kinderkamer. Technische specificaties: Frequentie: 1.8 GHz Zendmethode: DECT, Digitaal Maximaal bereik: 300 meter Afm. Ontvanger: 90 x 45 mm Afm. Znder: 95 x 36 mm Inbegrepen bij de levering: 1 X Moederapparaat (ontvanger) 1 X baby-unit (zender) 2 X voedingseenheden 2 X oplaadbare AAA-batterijen voor de ontvanger 1 X gebruiksaanwijzing Over ABUS Sinds 1924 zorgt ABUS wereldwijd voor een goed gevoel van veiligheid. Als Duitse fabrikant van kwaliteitsproducten let ABUS bij haar producten op een hoge mate van betrouwbaarheid, een lange levensduur en eenvoudige bediening. Om recht te doen aan de toenemende behoeften van privé- en zakelijke gebruikers biedt ABUS een breed assortiment innovatieve beveiligingsoplossingen op de gebieden Veiligheid thuis, Veiligheid onderweg en Objectbeveiliging. Tot de ABUS-groep behoren de ondernemingen ABUS August Bremicker Söhne KG, ABUS Security-Center GmbH & Co. KG en ABUS Pfaffenhain GmbH, met wereldwijd ongeveer 3000 medewerkers.
Artikelnummer: 9200000128180343 - bol.com
Merk:
Prijs: € 74,99
Meer
Met de Babyphone TOM van Abus kan je op elk moment vanuit je huis, appartement of tuin horen of alles goed gaat met je baby. Want de uiterste gevoelige microfoon van het babystation registreert zelfs de fijnste geluiden van je kind. Dankzij de absoluut storingsvrije radiografische overdracht op basis van de nieuwste DECT-technologie (1,8 GHz-band, 120 digitale kanalen), geeft het ouderstation de geluiden in een uitstekende geluidskwaliteit weer. Ook wordt de temperatuur weergegeven van de kinderkamer.Technische specificaties:

Frequentie: 1.8 GHz

Zendmethode: DECT, Digitaal

Maximaal bereik: 300 meter

Afm. Ontvanger: 90 x 45 mm

Afm. Znder: 95 x 36 mm

Inbegrepen bij de levering:1 X Moederapparaat (ontvanger)

1 X baby-unit (zender)

2 X voedingseenheden

2 X oplaadbare AAA-batterijen voor de ontvanger

1 X gebruiksaanwijzing
Over ABUS

Sinds 1924 zorgt ABUS wereldwijd voor een goed gevoel van veiligheid. Als Duitse fabrikant van kwaliteitsproducten let ABUS bij haar producten op een hoge mate van betrouwbaarheid, een lange levensduur en eenvoudige bediening. Om recht te doen aan de toenemende behoeften van privé- en zakelijke gebruikers biedt ABUS een breed assortiment innovatieve beveiligingsoplossingen op de gebieden Veiligheid thuis, Veiligheid onderweg en Objectbeveiliging. Tot de ABUS-groep behoren de ondernemingen ABUS August Bremicker Söhne KG, ABUS Security-Center GmbH & Co. KG en ABUS Pfaffenhain GmbH, met wereldwijd ongeveer 3000 medewerkers.Kopen