Jongens namen - Meisjes namen

Alecto DBX-99 Babyfoon - Wit - 8712412675777

Alecto DBX-99 Babyfoon - Wit
Verbindingstype: DECT | Zonder camera | 300 meter bereik buitenshuis
Artikelnummer: 9200000063650696 - bol.com
Merk:
Prijs: € 69,00
Beoordeling: 4.8

Meer info
DECT babyfoon, deur/raamalarm voor extra veiligheid

Kinderen zijn bij uitstek avonturiers. Zodra ze door hebben dat ze uit hun bedje kunnen klimmen om op onderzoek uit te gaan, is dat het enige waar ze aan denken. En hun levendige fantasie maakt het af: hoorde ik daar een draak op de gang? Deze ridder moet hem verslaan! Als ouder is het wel fijn om te weten wat je kind allemaal uitspookt buiten jouw zicht. Daarom heeft deze DECT babyfoon een raam- en deursensor in het pakket. Deze sensor bevestig je op de plek die jij kiest en als het raam of de deur opengaat dan krijg je een melding. Je kunt kiezen uit een gesproken melding en een melding op het display. Een vertrouwd gevoel, ook als je kindje bijvoorbeeld last heeft van slaapwandelen of ’s nachts bang is en daarom uit bed klimt. Zodra dat gebeurt weet je ervan en kun je hem of haar geruststellen.

DECT babyfoon met revolutionaire technologie

Als marktleider op het gebied van babyfoons binnen de Benelux, willen wij ons assortiment blijven verbeteren en uitbreiden. Deze DECT babyfoon is een revolutionaire uitbreiding van het bestaande marktaanbod, vanwege de raam- en deursensoren. Zoals al onze producten hebben we ook deze babyfoon in eigen huis ontwikkeld, getest en verbeterd. Een aantal van de belangrijkste functies nog even op een rij:

- De raam- en deursensor zodat je altijd weet of je kindje een raam of deur opent.
- De terugspreekfunctie, zodat je je kindje gerust kunt stellen met je stemgeluid (en als ze ouder worden met hem of haar kan praten).
- De lampjes op de ouderunit die laten zien of je kindje zachte geluidjes maakt of echt huilt.
- Het nachtlampje dat in de DECT babyfoon zit en een zacht licht verspreidt waarbij je kindje heerlijk kan slapen.

Kies de ultieme veiligheid van deze DECT telefoon

In contact staan met je kindje via de babyfoon geeft al een gevoel van veiligheid. Met de raam- en deursensoren wordt dit verder vergroot. Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

Specificaties:
•Kamerbewaking met raam/deurmagneet
•Gesproken alarmmelding / alarmmelding op display
•Uitbreidbaar met bewegingssensor (los verkrijgbaar)
•100% storingsvrij
•Terugspreekfunctie
•Bereik binnenshuis: 50 meter
•Bereik buitenshuis: 300 meter
•DECT verbinding


Kopen