Jongens namen - Meisjes namen

Alpo Babyfoon Camera – Full HD 1080P – CCTV Camera – Met Nachtvisie – Wifi - Security Camera - Met App voor Android & iOS - Draadloze Beveilingscamera - SD-kaart - Two-Way Audio - Motion Detection - Automatic Tracking - 7446040156131

Alpo Babyfoon Camera – Full HD 1080P – CCTV Camera – Met Nachtvisie – Wifi  - Security Camera  - Met App voor Android & iOS  - Draadloze Beveilingscamera  - SD-kaart  - Two-Way Audio  - Motion Detection  - Automatic Tracking
Met camera
Artikelnummer: 9200000131141217 - bol.com
Merk:
Prijs: € 34,99
Meer info

Hou je baby goed in de gaten met de Alpo Babyfoon

Veiligheid van je baby staat op nummer 1. Je wilt niet steeds denken hoe het gaat met je baby en daardoor afgeleid worden. Met de Alpo Babyfoon kun je gemakkelijk overal via je telefoon of tablet controleren hoe het met je baby gaat. Met de app van de babyfoon heb je toegang tot de beelden en audio van je baby. De app kun je makkelijk downloaden op de Play Store of de App Store. Zo kun je altijd je baby goed in de gaten houden en kun je gerust verder gaan met wat je aan het doen bent.

Motion Detection & Automatic Tracking

Als er beweging geconstateerd wordt, wordt krijg jij een melding op je smartphone via de app. De sensitiviteit van de Motion Detection kun je zelf instellen via de app, zodat je geen melding krijgt van de kleinste bewegingen. Het enige dat je hoeft te doen is ervoor zorgen dat de app op de achtergrond werkt. Daarnaast volgt de camera automatisch de bewegingen, zodat je kan zien waar je baby naar toe aan het kruipen is.

Nachtmodus

Dankzij krachtige infrarood-LED’s heb je met deze camera een helder nachtzicht. Met een slim IR-Cut-filter wordt dag- en nachtzicht helder en levendig. Wees gerust dat je altijd een betrouwbaar oog zult hebben.

Tweezijdige communicatie op afstand:

De babyfoon heeft een tweezijdige communicatie, waarmee je op afstand kunt praten en luisteren naar je baby. Door de ingebouwde camera en luidspreker heb je altijd het gevoel dichtbij je baby te zijn, en dat allemaal door gebruik te maken van je mobiele telefoon of een tablet.

Het meest uit de babyfoon halen

Wil je weten hoe je het meeste uit de Alpo babyfoon kunt halen? Download dan de gratis app zodat je gelijk verder kunt met het samenkoppelen van de babyfoon met je smartphone of tablet. Zorg er voor dat de babyfoon altijd goed is aangesloten op een sterk wifi netwerk. De beelden die je opneemt kun je gemakkelijk opslaan op een SD kaart en je kunt het systeem uitbreiden door meerdere camera’s neer te plaatsen. Perfect voor als je kind in meerdere kamers in het huis speelt.-Kwalitatieve babyfoon die jaren lang meegaat.

-1080P Full HD

-Makkelijk in gebruik dankzij de app voor telefoon of tablet

-Tweezijdige communicatie

-Geluid en beweging detectie

-Volgt automatische bewegingen

-Draadloos (WIFI)Kopen