Jongens namen - Meisjes namen

Babyfoon Camera – Zwart - Babyfoon - WIFI-Veilige Camera - Two-Way Audio – Nachtvisie – IOS & Android – Nieuw Model 2019 - 8720165097210

Babyfoon Camera – Zwart - Babyfoon - WIFI-Veilige Camera - Two-Way Audio – Nachtvisie – IOS & Android – Nieuw Model 2019
Verbindingstype: Wi-Fi | Met camera | 15 meter bereik buitenshuis
Artikelnummer: 9200000131847125 - bol.com
Merk:
Prijs: € 49,00
Beoordeling: 5

Meer info
Nu ook in het zwart !

Met deze Wi-Fi Camera kunt u vanaf nu waar en wanneer je maar wilt ieder hoekje van je kamer in de gaten houden. Met deze camera kun u uw kind volgen en met hem praten dankzij Two-Way-communicatietechnologie.

U kunt ook prachtige momenten opnemen van uw kind. U kunt de camera ook als beveiligingsalarm (bewakingscamera) gebruiken. Het werkt op Android en iOS via een App
? Nachtzicht en brede kijkhoek: Met een resolutie van 1920 *1080 pixels worden bewegingen haarscherp opgenomen. De kijkhoek van de camera kan omhoog, omlaag, naar links of naar rechts wijzen met uitstekend zicht op alles wat er in de ruimte gebeurt. De nachtzicht functie biedt een uitstekend nachtzicht!
? Babyfoon op afstand: Deze camera fungeert niet alleen als beveiligingscamera, maar ook als babyfoon met camera op afstand. De WiFi-camera monitort realtime activiteiten van uw baby, zelfs als u op kantoor werkt, in de sportschool staat of aan het koken bent. Houd uw baby waar en wanneer u maar wilt in de gaten. Wel dient u de app open te houden indien u uw baby continue wilt monitoren.
? Bewegings- en Geluidsdetectie met notificaties: De ingebouwde beelddetectiesensor zendt bewegings- en geluidsalarmen op afstand uit wanneer plotselinge beeld/geluidsveranderingen optreden. Ook is het mogelijk om het type notificatie naar wens in te stellen met verschillende gevoeligheidsniveaus.
? Eenvoudig in gebruik: Via een iOS/Android smartphone en WiFi maakt u gemakkelijk contact met de camera. Met behulp van de gratis app heeft u externe toegang tot de indoor beveiligingscamera, altijd en overal. Maximaal vijf gebruikers kunnen tegelijkertijd meekijken.

Belangrijkste kenmerken:
- Volgt automatisch bewegingen
Gebruiksvriendelijke telefoon/laptop app
- Draadloos middels WiFi (2.4 Ghz)

Makkelijk en eenvoudig:
De indoor camera is eenvoudig te installeren met behulp van de Wi-fi op ieder draadloos netwerk. Sluit de camera eerst aan via de meegeleverde USB kabel. Downloadt daarna de mobiele app op uw smartphone en verbindt de camera op de app.

Scan elke hoek in de kamer met je hele gezin:
Dankzij de verschillende kijkhoeken van deze camera kunt u de camera 355 graden draaien en 90 graden kantelen. Zo weet u wat er zich afspeelt, zelfs in de kleinste hoeken van de kamer. Ook bevat deze camera een Multi-Users sharing, waardoor het hele gezin de app kan downloaden en in de gaten kan houden wat er in het huis gebeurd! minder


Kopen