Jongens namen - Meisjes namen

Babyfoon Met Camera - Babyfoon Met Camera En App - Babyfoon met Wifi - Hond - 8719327216804

Babyfoon Met Camera - Babyfoon Met Camera En App - Babyfoon met Wifi - Hond
Verbindingstype: Wi-Fi | Met camera | 50 meter bereik buitenshuis
Artikelnummer: 9200000131791745 - bol.com
Merk:
Prijs: € 39,95
Beoordeling: 5

Meer info
Ieder hoekje van de kamer in de gaten houden? Met deze Babyfoon met camera van ons eigen merk Lofrader, met een 355 graden draaicirkel kun je vanaf nu waar en wanneer je maar wilt je kleintje in ieder hoekje in de gaten houden. Met deze camera kan je je kind volgen en met hem praten dankzij Two-Way-communicatietechnologie.

Ook kun je leuke momenten opnemen van je kind. De camera's kunnen ook als beveiligingsalarm (bewakingscamera) gebruikt worden. De babyfoon werkt op Android en iOS via de App in de handleiding
? Nachtzicht en brede kijkhoek: Met een resolutie van 1920 *1080 pixels worden bewegingen haarscherp opgenomen. De kijkhoek van de camera kan omhoog, omlaag, naar links of naar rechts wijzen met uitstekend zicht op alles wat er in de ruimte gebeurt. De nachtzicht functie biedt een uitstekend nachtzicht!
? Babyfoon op afstand: Deze camera fungeert niet alleen als beveiligingscamera, maar ook als babyfoon met camera op afstand. De WiFi-camera monitort realtime activiteiten van je baby, zelfs als je op kantoor werkt, in de sportschool staat of aan het koken bent. Houdt je baby waar en wanneer je wilt maar in de gaten. Wel moet de app geopend blijven indien je je baby continue wilt monitoren.
? Bewegings- en Geluidsdetectie met notificaties: De ingebouwde beelddetectiesensor zendt bewegings- en geluidsalarmen op afstand uit wanneer plotselinge beeld/geluidsveranderingen optreden. Ook is het mogelijk om het type notificatie naar wens in te stellen met verschillende gevoeligheidsniveaus.
? Eenvoudig in gebruik: Via een iOS/Android smartphone en WiFi maak je gemakkelijk contact met de camera. Met behulp van de gratis app heb je externe toegang tot de indoor beveiligingscamera, altijd en overal. Maximaal vijf gebruikers kunnen tegelijkertijd meekijken.

Belangrijkste kenmerken:
- Volgt automatisch bewegingen
Gebruiksvriendelijke telefoon/laptop app
- Draadloos middels WiFi (2.4 Ghz)

Makkelijk en eenvoudig:
De indoor camera is eenvoudig te installeren met behulp van de Wi-fi op ieder draadloos netwerk. Sluit de camera eerst aan via de meegeleverde USB kabel. Downloadt daarna de mobiele app op uw smartphone en verbindt de camera op de app.

Scan elke hoek in de kamer met je hele gezin:
Dankzij de verschillende kijkhoeken van deze camera kun je de camera 355 graden draaien en 90 graden kantelen. Zo weet je wat er zich afspeelt, zelfs in de kleinste hoeken van de kamer. Ook bevat deze camera een Multi-Users sharing, waardoor het hele gezin de app kan downloaden en in de gaten kan houden wat er in het huis gebeurd!


Kopen