Jongens namen - Meisjes namen

Babyfoon Met Camera - Babyfoon Met Camera En App - Babyfoon met Wifi - Panda - 9505746535850

Babyfoon Met Camera - Babyfoon Met Camera En App - Babyfoon met Wifi - Panda
Verbindingstype: Wi-Fi | Met camera
Artikelnummer: 9200000131407869 - bol.com
Merk:
Prijs: € 42,95
Beoordeling: 5

Meer info
Installatie.

Eenvoudige installatie op afstand bekijken .sluit je camera aan, download de gratis mobiele app, voeg een camera toe en maak verbinding met je wifi, je bent klaar om live te streamen.

Bekijk voor hulp bij de installatie de bijgevoegde video!

De camera kunt u op elke plek neer zetten, hij heeft enkel een wifi signaal / een stroomaansluiting nodig. Ook kunt uw deze camera ophangen.

Mocht uw er niet uitkomen met de installatie kunt uw altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij zullen alles stap voor stap met uw doorlopen tot dat het funtioneert.
Bediening

Bedien de camera op afstand door de afbeelding naar links en rechts, omhoog en omlaag te slepen in de app.

Functies

Bewegingsdetectie en slimme waarschuwingen. De camera begint met het opnemen van een korte video en verzendt meldingen naar uw telefoon wanneer er bewegingsdetectie is.

Ondersteunt een Micro SD kaart tot maximaal 128 GB niet mee geleverd.

Superbrede kijkhoek van 185 ° zo kunt u de gehele kamer bekijken, zonder de camera te hoeven bewegen, dit voorkomt dat uw kind niet wakker word van de camera.

Gratis geavanceerde mobiele app , u kunt meer doen met deze app, foto's maken, video opnemen, tweerichtingsgesprekken, de videokwaliteit aanpassen, de voorinstellingen instellen, terug naar standaard, nachtzicht in- / uitschakelen en nog veel meer.

Geen maandelijkse kosten


Kopen