Jongens namen - Meisjes namen

FlinQ Dimbare Draadloze Sterrenprojector -Sterrenhemel projectie - Baby nachtlamp - Kinderlamp - Wit - 8719632215394

FlinQ Dimbare Draadloze Sterrenprojector -Sterrenhemel projectie - Baby nachtlamp - Kinderlamp - Wit
Kenmerken: Ieder kind slaapt lekker onder een gezellige en kleurrijke sterrenhemel. Met de Draadloze Sterrenlichtprojector 2-in-1 Nachtlicht van FlinQ heb je dat in een handomdraai geregeld. De projector tovert de donkerste kamers om tot een fraaie sterrenhemel! Daarnaast kun je de projector ook als normaal nachtlampje gebruiken. Ideaal dus! Warmwit licht Het onderste gedeelte is een dimbaar (nacht)licht, dat een warmwit licht kan geven of helder wit licht. Zowel de lamp als de sterrenprojector bedien je met de hand en zijn ieder apart of samen te gebruiken. Kies voor 1 vaste kleur (blauw, wit of warmwit) of switch tussen verschillende kleuren en patronen. En is dat alles nog niet genoeg, dan kan de sterrenprojector ook nog alle kleuren door elkaar heen laten zien op het plafond boven of tafel beneden. Ieder kind zal heerlijk rustig in slaap vallen onder zo’n gezellige sterrenhemel. Het ideale cadeau voor de feestdagen! USB of batterijen De sterrenprojector werkt op 3x AA batterijen (niet standaard meegeleverd) of via een micro USB-aansluiting. Je kunt de projector/nachtlamp eenvoudig via de meegeleverde micro USB-kabel aansluiten op het elektriciteitsnet met elke universele USB-adapter en iedere nacht of avond weer genieten van de fraaie sterrenhemel. De droom van ieder kind wordt in een handomdraai werkelijkheid! Voordelen ?Zowel op stroom als werkbaar op 3x AA-batterijen (adapter en batterijen niet standaard inbegrepen) ?Nachtlamp en sterrenprojector ineen ?Heerlijk rustig in slaap vallen onder een kleurrijke sterrenhemel ?Kies voor warmwit licht of helder licht ?Met de hand te bedienen ?Micro USB-stroomkabel standaard meegeleverd ?Inclusief uitgebreide handleiding, zodat je de projector eenvoudig kunt bedienen ?De droom van ieder kind wordt werkelijkheid Specificaties •Afmetingen: 15,1 cm x 15,1 cm x 13,2 cm •Input Voltage: 5V=1000mA •Power: 2W •Materiaal: Siliconen/ABS/PC
Artikelnummer: 9200000124168590 - bol.com
Merk:
Prijs: € 19,95
Meer
Ieder kind slaapt lekker onder een gezellige en kleurrijke sterrenhemel. Met de Draadloze Sterrenlichtprojector 2-in-1 Nachtlicht van FlinQ heb je dat in een handomdraai geregeld. De projector tovert de donkerste kamers om tot een fraaie sterrenhemel! Daarnaast kun je de projector ook als normaal nachtlampje gebruiken. Ideaal dus!

Warmwit licht
Het onderste gedeelte is een dimbaar (nacht)licht, dat een warmwit licht kan geven of helder wit licht. Zowel de lamp als de sterrenprojector bedien je met de hand en zijn ieder apart of samen te gebruiken. Kies voor 1 vaste kleur (blauw, wit of warmwit) of switch tussen verschillende kleuren en patronen. En is dat alles nog niet genoeg, dan kan de sterrenprojector ook nog alle kleuren door elkaar heen laten zien op het plafond boven of tafel beneden. Ieder kind zal heerlijk rustig in slaap vallen onder zo’n gezellige sterrenhemel. Het ideale cadeau voor de feestdagen!

USB of batterijen
De sterrenprojector werkt op 3x AA batterijen (niet standaard meegeleverd) of via een micro USB-aansluiting. Je kunt de projector/nachtlamp eenvoudig via de meegeleverde micro USB-kabel aansluiten op het elektriciteitsnet met elke universele USB-adapter en iedere nacht of avond weer genieten van de fraaie sterrenhemel. De droom van ieder kind wordt in een handomdraai werkelijkheid!

Voordelen
?Zowel op stroom als werkbaar op 3x AA-batterijen (adapter en batterijen niet standaard inbegrepen)
?Nachtlamp en sterrenprojector ineen
?Heerlijk rustig in slaap vallen onder een kleurrijke sterrenhemel
?Kies voor warmwit licht of helder licht
?Met de hand te bedienen
?Micro USB-stroomkabel standaard meegeleverd
?Inclusief uitgebreide handleiding, zodat je de projector eenvoudig kunt bedienen
?De droom van ieder kind wordt werkelijkheid

Specificaties
•Afmetingen: 15,1 cm x 15,1 cm x 13,2 cm
•Input Voltage: 5V=1000mA
•Power: 2W
•Materiaal: Siliconen/ABS/PC


Kopen