Jongens namen - Meisjes namen

HBKS Happy Dreams Sterren Projector - Galaxy Projectie - Star Light - Sterrenhemel Snoezellamp - Slaaptrainer Baby - Nachtlampje Kinderen - Speelgoed Jongens en Meisjes - Projectorlampen - Babyprojectors - Geel - 8720153189569

HBKS Happy Dreams Sterren Projector - Galaxy Projectie - Star Light - Sterrenhemel Snoezellamp - Slaaptrainer Baby - Nachtlampje Kinderen - Speelgoed Jongens en Meisjes - Projectorlampen - Babyprojectors - Geel
Kunststof | Geen personage | Werkt op netstroom
Artikelnummer: 9200000118789079 - bol.com
Merk: HBKS
Prijs: € 20,00
Beoordeling: 3.5

Meer info

Heeft jouw kind moeite met slapen in het donker of wil je zelf misschien wel een romantisch avondje onder de sterren zitten met je geliefde? Dan is deze HBKS Happy Dreams Sterren Projector een ideaal product voor jou! De HBKS Happy Dreams projecteert een heldere sterrenhemel op de plafond en muren van jouw kamer. Dit zorgt voor een rustgevende en tevens romantische sfeer.

Zorgt voor een goede nachtrust
De HBKS Happy Dreams zorgt ervoor dat jouw kind binnen een mum van tijd in slaap valt. Door de rustige sterrenhemel projectie hoeft jouw kind niet meer bang te zijn in het donker en kan hij of zij dus in een veilige omgeving rustig in slaap vallen. Zeg maar dag tegen de nachtmerries en hallo tegen Happy Dreams!

Draadloos in gebruik
De HBKS Happy Dreams projector is zowel draadloos als met oplaadkabel te gebruiken. Met de kabel hoeft u geen batterijen te gebruiken wat de projectorlamp zeer duurzaam maakt. Wilt u toch genieten van het gemak van de draadloze functie? Stop dan 3 AAA batterijen in de onderkant van de lamp en gebruik deze gewoon draadloos.

Voor iedere gelegenheid
De HBKS Happy Dreams Deluxe is niet alleen weggelegd voor kinderen. Ook voor demente ouderen is dit een supergave ervaring. Zij zullen versteld staan van de verschillende projecties die de Happy Dreams te bieden heeft. Ook kun je de HBKS Happy Dreams gebruiken voor een romantisch avondje, om te mediteren of misschien wel gewoon omdat het kan.

Gebruiksaanwijzing:
Gebruik de HBKS Happy Dreams Sterrenprojector in een donkere ruimte, dan is de projectie op zijn best. Verwijder de koepel van de lamp voor gebruik, alleen dan zie je de juiste projectie. De bijgeleverde USB-oplaadkabel kan je haast overal aan koppelen. De Sterren Projector is ook te gebruiken met batterijen. Pas op! Gebruik geen batterijen en USB-oplaadkabel tegelijk. Er zit een gebruiksaanwijzing in de verpakking, lees dit goed door.

Voordelen:
? Draadloos in gebruik
? 8 verschillende soorten licht
? 2 verschillende projecties: Sterrenhemel en Oceaan
? Zorgt voor een goede nachtrust
? Prachtige en scherpe sterren en oceaan projectie

Specificaties:
- Materiaal: ABS
- Verkrijgbaar in de kleuren: Blauw, Licht blauw, Roze, Licht roze, Zwart, Wit, Paars en Geel
- Afmetingen: 12cm x 12cm x 11cm
- Verpakkingsinhoud: 1 HBKS Happy Dreams, 1 USB oplaadkabel, 1 Gebruiksaanwijzing
- Power: USB OF AAA batterijen

Kosteloos te retourneren binnen 14 dagen!

Onze tip: Zorg ervoor dat de ruimte waarin je jouw HBKS Happy Dreams gebruikt zo donker mogelijk is voor de meest optimale projectie.Kopen