Jongens namen - Meisjes namen

HBKS Sterren Projector - Sterrenhemel - Galaxy Projector - Star Projector - Led Verlichting - Speaker - Bluetooth - Kinder & Baby Speelgoed - Inclusief Afstandsbediening - 8720153188296

HBKS Sterren Projector - Sterrenhemel - Galaxy Projector - Star Projector - Led Verlichting - Speaker - Bluetooth - Kinder & Baby Speelgoed - Inclusief Afstandsbediening
Kenmerken: Een sterrenprojector die samen met muziek kan zorgen voor een geweldige lichtshow. De HBKS Sterrenprojector beschikt over een bluetooth functie zodat je kan genieten van prachtig LED licht en je favoriete muziek. De Sterrenprojector beschikt over 10 verschillende soorten licht, een timer, verschillende helderheden & snelheden. Dit is allemaal te besturen met de meegeleverde afstandsbediening. Bluetooth Naar je lievelingsmuziek luisteren en genieten van een prachtige lichtshow. Met deze sterrenprojector is het allemaal mogelijk. Via bluetooth is het makkelijk om te verbinden met het apparaat en je muziek speelt af met slechts 1 druk op de knop. Daarnaast is het ook mogelijk om andere soorten audio af te laten spelen op de speaker. Denk aan filmpjes of luisterboeken. Afstand Bestuurbaar Met de meegeleverde afstandbediening kun je de HBKS Sterren Projector gemakkelijk van afstand besturen. Je kan dus lekker in je bed blijven liggen en de 10 verschillende lichtstanden uitproberen. Multifunctioneel De HBKS Sterren Projector heeft 10 verschillende lichtstanden en is dus geschikt voor iedere situatie. Ook zit er een timer-functie op de Sterren Projector. Zo kun je de timer op 60 of 120 minuten zetten en kun je dus gerust in slaap vallen zonder je zorgen te maken dat de Sterren Projector aan blijft staan. Door de bluetooth-functie kun je ook je favoriete muziek af laten spelen. Kortom, muziek, 10 verschillende lichtstanden, een timer en afstandbediening. De HBKS Sterren Projector heeft het allemaal en is ook niet voor niets het best gekomen uit de test! Voordelen: ? Door iedereen te gebruiken ? Bluetooth functie ? 10 soorten licht ? Zorgt voor een prachtige lichtshow ? Inclusief afstandsbediening ? Cadeautip Specificaties: - Materiaal: ABS - Kleur: Zwart - Verpakkingsinhoud: 1 stuk incl. afstandsbediening - Power: USB & AAA Batterij - Gewicht: 550 g Kosteloos te retourneren binnen 14 dagen! Onze tip: Gun je kind een gezonde nachtrust. Laat hem/haar naar bed gaan op een leuke en prachtige manier. Haal daarom je eigen HBKS Sterrenprojector vandaag nog in huis!
Artikelnummer: 9300000004300379 - bol.com
Merk: HBKS
Prijs: € 39,97
Meer

Een sterrenprojector die samen met muziek kan zorgen voor een geweldige lichtshow. De HBKS Sterrenprojector beschikt over een bluetooth functie zodat je kan genieten van prachtig LED licht en je favoriete muziek. De Sterrenprojector beschikt over 10 verschillende soorten licht, een timer, verschillende helderheden & snelheden. Dit is allemaal te besturen met de meegeleverde afstandsbediening.

Bluetooth
Naar je lievelingsmuziek luisteren en genieten van een prachtige lichtshow. Met deze sterrenprojector is het allemaal mogelijk. Via bluetooth is het makkelijk om te verbinden met het apparaat en je muziek speelt af met slechts 1 druk op de knop. Daarnaast is het ook mogelijk om andere soorten audio af te laten spelen op de speaker. Denk aan filmpjes of luisterboeken.

Afstand Bestuurbaar
Met de meegeleverde afstandbediening kun je de HBKS Sterren Projector gemakkelijk van afstand besturen. Je kan dus lekker in je bed blijven liggen en de 10 verschillende lichtstanden uitproberen.

Multifunctioneel
De HBKS Sterren Projector heeft 10 verschillende lichtstanden en is dus geschikt voor iedere situatie. Ook zit er een timer-functie op de Sterren Projector. Zo kun je de timer op 60 of 120 minuten zetten en kun je dus gerust in slaap vallen zonder je zorgen te maken dat de Sterren Projector aan blijft staan. Door de bluetooth-functie kun je ook je favoriete muziek af laten spelen. Kortom, muziek, 10 verschillende lichtstanden, een timer en afstandbediening. De HBKS Sterren Projector heeft het allemaal en is ook niet voor niets het best gekomen uit de test!

Voordelen:
? Door iedereen te gebruiken
? Bluetooth functie
? 10 soorten licht
? Zorgt voor een prachtige lichtshow
? Inclusief afstandsbediening
? Cadeautip

Specificaties:
- Materiaal: ABS
- Kleur: Zwart
- Verpakkingsinhoud: 1 stuk incl. afstandsbediening
- Power: USB & AAA Batterij
- Gewicht: 550 g

Kosteloos te retourneren binnen 14 dagen!

Onze tip: Gun je kind een gezonde nachtrust. Laat hem/haar naar bed gaan op een leuke en prachtige manier. Haal daarom je eigen HBKS Sterrenprojector vandaag nog in huis!Kopen