Jongens namen - Meisjes namen

Lego Technic 42104 - 2 in1 Pull-Back Gele Super Race Truck + gratis aparte kado! - 9004888974188

Lego Technic 42104 - 2 in1 Pull-Back Gele Super Race Truck + gratis aparte kado!
7 - 99 jaar
Artikelnummer: 9300000007076049 - bol.com
Merk: Lego
Prijs: € 44,00
Meer info

Lego Technic 42104 2in1 Pull-Back Race Truck
Schiet uit de startblokken en sleep de overwinning in de wacht met deze geweldige racetruck! Dankzij de opvallende kleuren en stickers steelt deze truck bij de volgende race gegarandeerd de show. Trek de truck naar achteren en laat hem los om hem naar de finish te laten scheuren. Deze geweldige truck lijkt dankzij de gigantische uitlaat en enorme spoiler op de echte versie. Klaar voor meer? Goed nieuws! Deze truck kan worden omgebouwd tot een snelle racer. Door de truck naar achteren te trekken en los te laten, kan hij een flinke snelheid bereiken. De racetruck heeft daarnaast een grote uitlaat, een enorme spoiler en een adembenemend kleurenschema waar autoliefhebbers zeker van onder de indruk zullen zijn. 227-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

  • Check ook onze verkoop pagina hier op Bol!
    Elke week voegen we nieuwe producten toe.

    Bij Iedere aankoop bij Vriendentotvrienden krijgt u een van de mooiste inhoudelijkste berichten! Leuke inhoudelijke filmpjes (geluk, een persoonlijke boodschap etc.) EXTRA GOOD VIBES! U koopt bij ons nooit *alleen maar een product!

    U krijgt (zie foto) het kado van de maand apart erbij verstuurd! Een James Bond achtige pen- schroeven draaier set. Alleen zolang de voorraad strekt!


Kopen