Jongens namen - Meisjes namen

Lionelo Babyfoon Met Camera Babyline 6.1 Wit - 5902581654588

Lionelo Babyfoon Met Camera Babyline 6.1 Wit
Met camera | 300 meter bereik buitenshuis
Artikelnummer: 9200000125539540 - bol.com
Merk:
Prijs: € 127,95
Beoordeling: 1

Meer info
Lionelo babyfoon met camera

Met deze betrouwbare babyfoon van Lionelo zorg je voor maximale veiligheid voor je kind. Hij is uitgerust met een camera. Deze camera heeft een ingebouwde microfoon, een luidspreker en een temperatuursensor. Met het statief kunt u de camera eenvoudig in de juiste positie brengen of aan de muur bevestigen.

De ontvanger is uitgerust met een groot kleurenscherm. Het beeld is altijd duidelijk, ongeacht het tijdstip van dag of nacht. Het bereik van deze babyfoon is 300 meter. Deze ontvanger heeft een spraakoproepfunctie waarmee je jouw kind op afstand kunt geruststellen. Verder heeft hij acht kalmerende melodieën die je op het juiste moment op afstand kunt inschakelen.

Het VOX-systeem zorgt voor maximale energiebesparing en een lange levensduur van de batterij zonder opladen. Het apparaat is 's nachts in de standby-stand totdat het geluid of beweging van de baby signaleert. Zodra dit gebeurt gaat de babyfoon weer terug naar de normale stand en krijg je meteen beeld en geluid te zien. De babyfoon alarmeert je zodra je kind wakker wordt of wanneer het bereik minder wordt.

De babyfoon heeft een ingebouwde, oplaadbare batterij.

Specificaties:
Geslacht: unisex
Kleur: wit
Afmeting ontvanger: 120 x 70 x 17 mm
Afmeting camera: 67 x 106 x 67 mm
Materiaal: kunststof
Leeftijd: vanaf 0 jaar

Inhoud:
1 Zender met camera
1 Ontvanger met beeldscherm en luidspreker
2 Laders


Kopen