Jongens namen - Meisjes namen

Lionelo babyfoon met camera's Babyline 5.1 wit - 8720165901029

Lionelo babyfoon met camera's Babyline 5.1 wit
Verbindingstype: Dual Mode | Met camera | 300 meter bereik buitenshuis
Artikelnummer: 9200000131166649 - bol.com
Merk:
Prijs: € 119,95
Meer info

De Lionelo babyfoon wordt geleverd met: 2 zenders met camera, 1 Ontvanger met beeldscherm en luidspreker en 2 laders.

Over de babyfoon

Met deze betrouwbare babyfoon van Lionelo zorgt u voor maximale veiligheid voor uw kind. De babyfoon is uitgerust met twee camera's. Deze camera's hebben een ingebouwde microfoon, een luidspreker en een temperatuursensor. Zo kunt u ook zien of de kamer te warm of te koud is voor uw baby. Met het statief kunt u de camera's eenvoudig in de juiste positie brengen of aan de muur bevestigen. Twee camera's maken het mogelijk om uw kind van verschillende kanten of van twee kinderen in verschillende kamers te observeren.

De ontvanger is uitgerust met een groot kleurenscherm. Het beeld is altijd duidelijk, ongeacht het tijdstip van dag of nacht. Het bereik van deze babyfoon is 300 meter. Deze ontvanger heeft een spraakoproepfunctie waarmee u uw kind op afstand gerust kunt stellen. Verder heeft hij acht kalmerende melodieën die u op het juiste moment op afstand kunt inschakelen.

Het VOX-systeem zorgt voor maximale energiebesparing en een lange levensduur van de batterij zonder opladen. Het apparaat is 's nachts in de standby-stand totdat het geluid of beweging van de baby signaleert. Zodra dit gebeurt gaat de babyfoon weer terug naar de normale stand en krijgt u meteen beeld en geluid te zien. De babyfoon alarmeert u zodra uw kind wakker wordt of wanneer het bereik minder wordt.

De babyfoon is uitgerust met een alarm dat u informeert over of uw baby wakker wordt, onvoldoende temperatuur wordt gemeten of verlies van bereik detecteert. De notificatiefunctie herinnert u tijdig aan de geplande voeding. Deze extra functies maken deze babyfoon nog handiger.

Getest op veiligheid

De EN (European Standard) is een bevestiging van de hoogste kwaliteit van onze producten. Producten die voldoen aan strikte Europese normen garanderen het gebruik van de beste materialen en veiligheid van het gebruik. Lionelo producten worden getest in Europese laboratoria die gespecialiseerd zijn in het testen van kinderproducten, onderworpen aan zorgvuldige analyse met betrekking tot kwaliteit en veiligheidseisen.

Specificaties:

  • Geslacht: unisex
  • Kleur: wit
  • Afmeting ontvanger: 59 x 112 x 17 mm
  • Materiaal: kunststof
  • Leeftijd: vanaf 0 jaar

Inhoud:

  • 2 Zenders met camera
  • 1 Ontvanger met beeldscherm en luidspreker
  • 2 Laders
Kopen