Jongens namen - Meisjes namen

Loosafe® Babyfoon met camera en app - WiFi Security Camera - Hoge kwaliteit video - beveiligingscamera - IOS + android app besturing - Two-Way Audio - nachtvisie - bewakingscamera - geluid en bewegingsdetectie - 8719326788425

Loosafe® Babyfoon met camera en app - WiFi Security Camera - Hoge kwaliteit video - beveiligingscamera - IOS + android app besturing - Two-Way Audio - nachtvisie - bewakingscamera - geluid en bewegingsdetectie
Verbindingstype: Wi-Fi | Met camera | 1000000 meter bereik buitenshuis
Artikelnummer: 9200000130022209 - bol.com
Merk:
Prijs: € 59,95
Beoordeling: 5

Meer info
Met een camera een extra oog hebben om uw kind en uw eigendommen in de gaten te houden? Dat is zeker mogelijk met deze babyfoon beveiligingscamera.

De Babyfoon met app van Loosafe staat bekend om de hoge kwaliteit en vele functies.
Met deze beveiligingscamera heeft u de mogelijkheid om via uw mobiel een app te downloaden en mee te kijken op plekken waar u niet bij bent. Zelfs als u in een ander land bent.
Ook heeft deze beveiligingscamera een ingebouwde microfoon met 2-way audio luidspreker die communicatie mogelijk maakt. Super handig om ook met uw kind te praten!

En dit allemaal zonder afstandsbediening maar simpelweg via een app op uw mobiel. Ook zo handig en bovendien kunt u de camera op een muur of plafond monteren. Dit zorgt op een groter zicht van de omgeving.
Met de nieuwste technologie bewegingsdetectie roteert de camera mee bij bewegingen van mensen of objecten. Ook is er een opname en opslag mogelijkheid zodat u op uw gemak kunt terugkijken.

Wat zijn de voordelen:
? De camera werkt plug & play via een app die u kunt installeren op uw IOS of Android mobiel.
? Wireless met WIFI connectie zonder overbodige kabels.
? Scherp beeld en bewegingsdetectie
? 2-way audio functie die heldere communicatie mogelijk maakt
? Nachtvisie om ook in het donker te kunnen meekijken
? opname functie mogelijk
? Rotatie functie om de gehele omgeving te bekijken
? Klein in omvang en ook te monteren op muur en plafond.

U krijgt:
• Hoge kwaliteit beveiligingscamera met communicatie functie
• Een oplader
• Accessoires om de camera te kunnen monteren
• Gebruiksaanwijzing

?Zorg voor gemoedsrust als u er even niet bij bent. Of u even in de keuken bent of in een andere stad, er is gelukkig een mogelijkheid om toch een oogje in het zeil te houden.


Kopen