Jongens namen - Meisjes namen

Maxi Cosi Citi - Autostoel - River Blue - 2016 - 3220660257041

Maxi Cosi Citi - Autostoel - River Blue - 2016
Kenmerken: De Maxi-Cosi Citi is een uitstekend autostoeltje dat lang meegaat. Licht in gewicht en dus heel gemakkelijk naar de auto en terug naar huis te dragen. Veilig vervoer is gewaarborgd dankzij het zijbeschermingssysteem van de Citi. Dit autostoeltje kan met een autogordel worden vastgezet. En omdat het autostoeltje op een Maxi-Cosikinderwagen kan worden geklikt, kan het stoeltje gemakkelijk en comfortabel worden gebruikt met het flexibele reissysteem. Side Protection System Zijdelingse bescherming: biedt optimale bescherming tegen aanrijdingen vanaf de zijkant Lichtgewicht Lichtgewicht oplossing met ergonomische draagbeugel voor draaggemak Flexibel reissysteem Compatibel met alle kinderwagens van Maxi-Cosi en Quinny en met kinderwagens van veel andere merken Kenmerken Maxi-Cosi Citi . Installatie met driepuntpuntsgordel . Lichtgewicht . Wasbare hoes . Hoes afneembaar zonder verwijderen van de gordel . Comfortabele stoel met extra voering . Zonbescherming . Zijbeschermingssysteem . Autostoeltje voor vervoer tegen de rijrichting in . Driepuntsgordel Veiligheidstips van VeiligheidNL: • Het goed monteren van een autozitje is van essentieel belang voor het vervoeren van je kind. • Lees de gebruiksaanwijzing van het autozitje zorgvuldig en volg de instructies nauwkeurig op. • Het autozitje mag na montage nog maar een beetje speling hebben in voor- en zijwaartse richting. • Is je auto voorzien van een passagiersairbag, zet je kind dan niet in een autozitje op de voorstoel, tenzij de airbag is uitgeschakeld. • Zorg ervoor dat de ruimte tussen je kindje en de gordels van het autostoeltje maximaal twee vingers is (een kind heeft de ene dag dikkere kleding aan dan de andere). • Als je een botsing hebt gehad met de auto vervang dan het autostoeltje! Het stoeltje kan namelijk beschadigd zijn zonder dat u dit aan de buitenkant ziet. • Zet een babyautostoeltje met kind niet op een tafel of verhoging. • Laat je kindje niet thuis in een autostoeltje slapen. Onderweg kan een kind natuurlijk ook in slaap vallen, let er dan op of je kindje vrij adem kan halen.
Artikelnummer: 9200000051894193 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 78,97
Beoordeling: 4,6

Meer
De Maxi-Cosi Citi is een uitstekend autostoeltje dat lang meegaat. Licht in gewicht en dus heel gemakkelijk naar de auto en terug naar huis te dragen. Veilig vervoer is gewaarborgd dankzij het zijbeschermingssysteem van de Citi. Dit autostoeltje kan met een autogordel worden vastgezet. En omdat het autostoeltje op een Maxi-Cosikinderwagen kan worden geklikt, kan het stoeltje gemakkelijk en comfortabel worden gebruikt met het flexibele reissysteem.

Side Protection System
Zijdelingse bescherming: biedt optimale bescherming tegen aanrijdingen vanaf de zijkant

Lichtgewicht
Lichtgewicht oplossing met ergonomische draagbeugel voor draaggemak

Flexibel reissysteem
Compatibel met alle kinderwagens van Maxi-Cosi en Quinny en met kinderwagens van veel andere merken

Kenmerken Maxi-Cosi Citi
. Installatie met driepuntpuntsgordel
. Lichtgewicht
. Wasbare hoes
. Hoes afneembaar zonder verwijderen van de gordel
. Comfortabele stoel met extra voering
. Zonbescherming
. Zijbeschermingssysteem
. Autostoeltje voor vervoer tegen de rijrichting in
. Driepuntsgordel


Veiligheidstips van VeiligheidNL:
• Het goed monteren van een autozitje is van essentieel belang voor het vervoeren van je kind.
• Lees de gebruiksaanwijzing van het autozitje zorgvuldig en volg de instructies nauwkeurig op.
• Het autozitje mag na montage nog maar een beetje speling hebben in voor- en zijwaartse richting.
• Is je auto voorzien van een passagiersairbag, zet je kind dan niet in een autozitje op de voorstoel, tenzij de airbag is uitgeschakeld.
• Zorg ervoor dat de ruimte tussen je kindje en de gordels van het autostoeltje maximaal twee vingers is (een kind heeft de ene dag dikkere kleding aan dan de andere).
• Als je een botsing hebt gehad met de auto vervang dan het autostoeltje! Het stoeltje kan namelijk beschadigd zijn zonder dat u dit aan de buitenkant ziet.
• Zet een babyautostoeltje met kind niet op een tafel of verhoging.
• Laat je kindje niet thuis in een autostoeltje slapen. Onderweg kan een kind natuurlijk ook in slaap vallen, let er dan op of je kindje vrij adem kan halen.


Kopen