Jongens namen - Meisjes namen

MiniWal Orang-oetan Projectielamp - Knuffeldier Projector Lamp met Muziek - Nachtlampje Kinderen - Kinderkamer & Babykamer - Nachtlamp - Babylamp - Kinderlamp - Knuffel Slaaplamp - Baby & Kind - 8720256185147

MiniWal Orang-oetan Projectielamp - Knuffeldier Projector Lamp met Muziek - Nachtlampje Kinderen - Kinderkamer & Babykamer - Nachtlamp - Babylamp - Kinderlamp - Knuffel Slaaplamp - Baby & Kind

Artikelnummer: 9300000002097102 - bol.com
Merk: Mini Wal
Prijs: € 29,95
Meer info

Heeft je baby of klein kind moeite om in slaap te vallen? Met MiniWal orang-oetan projector lamp met muziek voor baby’s en kleine kinderen valt je kleintje makkelijk in slaap. Deze knuffel lamp is de ideale nachtlampje voor kinderen.


Knuffel lamp

Deze schattige knuffel lamp is een orang-oetan, een soort mensaap. Het lampje is het buikje van de orang-oetan. De lamp geeft zacht licht in het donker en is ideaal voor baby’s en kleine kinderen om in slaap te vallen.


Baby nachtlampje projector

Deze baby nachtlamp is tevens een projector met hele leuke motieven zoals sterretjes, de maan, een planeet, een ruimteschip en een satelliet. Een hele leuke projectie voor in het donker.


Knuffel nachtlampje met muziek

Deze knuffel nachtlamp is voorzien van hele zachte en ontspannende muziek. Heel veel verschillende nummers waarmee je kleintje heerlijk in slaap valt.


Eenvoudig aan en uitzetten

Het lampje gaat samen met de muziek aan met slechts een knopje. Deze aan en uit knop bevindt zich op het buikje van het aapje. Het lampje met muziek werkt met 3 x AAA batterijen.


Wasbaar in de wasmachine

Verwijder het lampje in het aapje om de knuffel in de wasmachine te wassen. We adviseren om het aapje op 30 graden Celsius te wassen. Dit aapje is wasbaar in de wasmachine mits je het lampje van tevoren hebt verwijderd.

Voordelen:

? Kinderen vallen makkelijk in slaap

? Leuke en rustgevende muziek

? Mooie projector lamp

? Hele leuke en schattige knuffel

? Met slechts een knopje

? Wasbaar in de wasmachine


Specificaties:

  • Met slechts een knop gaat het lampje en de muziek aan
  • Werkt op 3 x AAA batterijen (batterijen niet inbegrepen)
  • Wasbaar in de wasmachine - 30 graden

Inhoud:

  • 1 x Knuffel projectielamp met muziek

Bestel nu deze MiniWal knuffel nachtlamp en zie hoe je kleintje heerlijk in slaap valt.Kopen