Jongens namen - Meisjes namen

Numsy® Sterren Projector - White Noise Machine - Sterrenhemel Snoezellamp - Babyprojectors - Bluetooth 5.0 - Aurora Projector - 8719327299449

Numsy® Sterren Projector - White Noise Machine - Sterrenhemel Snoezellamp - Babyprojectors - Bluetooth 5.0 - Aurora Projector
Plastic
Artikelnummer: 9300000009778219 - bol.com
Merk: Numsy
Prijs: € 39,95
Beoordeling: 2.3

Meer info

Ben je het zat om elke avond maar naar dat saaie witte plafond te kijken? Maar niet in slaap komen door het piekeren? Of kan jouw kleine maar slecht in slaap komen? Numsy StarrySky tovert jouw plafond om tot een adembenemende sterrenhemel om heerlijk bij weg te dutten. Als dat alleen nog niet slaapverwekkend genoeg is kun je ook nog gebruik maken van de white noise functie. Dat zorgt gegarandeerd voor een heerlijk nachtje doorslapen!

Bekijk snel alle voordelen

  • Prachtige sterrenprojector met 10 verschillende lichtstanden
  • Maak gebruik van de white noise functie en droom heerlijk weg onder je sterrenhemel
  • Verbind je telefoon via bluetooth met de StarrySky en speel je favoriete nummers af
  • De sterrenprojector is volledig aanpasbaar en eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening
  • Stel de timer in voor het slapengaan, zo hoeft jouw sterrenprojector niet de hele nacht aan te staan
  • Zet Nusmy op je nachtkastje en laad je telefoon op via je sterrenprojector!
  • Standaard geleverd met USB-oplader

Eindelijk rust

Wat is er nu beter dan in slaap vallen onder een prachtige sterrenhemel? Daar hebben we eens goed over nagedacht. In slaap vallen onder een sterrenhemel met white noise op de achtergrond. White noise heeft een wetenschappelijk bewezen positief effect op slaap voor dromers van alle leeftijden. Het blokkeert geluiden van buitenaf en zorgt ervoor dat je hersenen tot rust komen waardoor je sneller in slaap valt!

Alles naar wens

Numsy StarrySky is volledig naar jouw wens aanpasbaar. Met de afstandsbediening verander je jouw kamer lekker met je mood mee. De kleur, snelheid en felheid stel je moeiteloos in naar jouw wens. Zo gebruik je Numsy niet alleen voor het slapen gaan maar ook tijdens een heerlijk filmavondje op de bank of tijdens een feestje in je woonkamer.

Kleine dromers

White noise biedt een geweldige oplossing voor kleine dromers die maar slecht slapen. Dankzij de mooie sterrenhemel stel je de Numsy StarrySky natuurlijk gemakkelijk voor aan je kindje. De witte ruis zorgt er echter voor dat je kleine heerlijk ontspannen weg zal dutten en door zal slapen als nooit tevoren!

100% Slaapgarantie!

Numsy neemt jouw nachtrust serieus en biedt daarom persoonlijke service aan na je aankoop. Deze service omvat aanvullende informatie en een onvoorwaardelijke garantie. In het onwaarschijnlijke geval dat je ontevreden bent over je persoonlijke slaapmachine krijg je van ons het gehele aankoopbedrag terug!

Nog steeds niet overtuigd?

Bekijk onze lovende reacties op het internet en sluit je aan duizenden tevreden voorgangers. Kies voor een goede nachtrust. Kies voor Numsy!Kopen