Jongens namen - Meisjes namen

Onze Best Verkochte & Veilige Elite Quality Babyfoon, WiFi Security Camera, Motion en Geluid Detectie, Nachtvisie, 1080p, Two-Way Audio, iOS + Android App Besturing, SD Card + Cloud Storage - 6011656983931

Onze Best Verkochte & Veilige Elite Quality Babyfoon, WiFi Security Camera, Motion en Geluid Detectie, Nachtvisie, 1080p, Two-Way Audio, iOS + Android App Besturing, SD Card + Cloud Storage

Artikelnummer: 9200000122291025 - bol.com
Merk:
Prijs: € 48,99
Beoordeling: 3

Meer info
Met deze Elite Quality 1080P Bestuurbare Wi-Fi Camera kunt u vanaf nu waar en wanneer je maar wilt ieder hoekje van je kamer in de gaten houden via de geavanceerde Android/iOS/Windows app op je smartphone/PC of Laptop. Deze slimme camera is super gemakkelijk te installeren en kan 360 graden draaien, kantelen en inzoomen. Wat deze babyfoon uniek maakt, is dat de babyfoon een 3D leefruimte in kaart brengt, waardoor u razendsnel uw camera onderweg, of op reis in de gewenste hoek kunt positioneren. Ook bevat deze camera een autotracking modus die automatisch bewegingen kan volgen. Gebruik deze camera om uw huis een extra tint van veiligheid te geven of om uw kind, baby of huisdier op afstand in de gaten te houden.

Belangrijkste kenmerken:
- Afstand bestuurbaar
- Volgt automatisch bewegingen
- Automatische en heldere nachtvisie
- Beweging- én geluidsdetectie
- Haarscherpe 1080 pixel
- 2 Mega pixel
- Zéér gebruiksvriendelijke telefoon/laptop app
- Draadloos middels WiFi (2.4 Ghz)
- Twee – weg communicatie

Smart Motion & Autotracking Detection:
Wanneer er een beweging plaatsvindt in de kamer, stuurt de Looki Wifi camera een notificatie naar je smartphone via de app. U kunt zelf eenvoudig de sensitiviteit instellen van de Smart Motion Detection. Zet de Motion Detection aan en zorg ervoor dat de app op de achtergrond werkt. Ook bevat deze IP camera een autotracking modus, die zelf bewegingen kan volgen van uw kruipende baby, of lopende huisdieren. Zo weet u waar en wanneer je maar wilt wat er zich afspeelt in je huis

Tweezijdig communiceren op afstand:
De babyfoon bevat een Two-way talk microfoon, waarbij je op afstand kunt praten en luisteren naar je baby. Mocht u tevens iets vergeten zijn om door te geven aan uw kinderen, vrienden of familie? Dan kunt u dankzij deze camera dat alsnog doen. De ingebouwde luidspreker en camera zorgen ervoor dat u via uw mobiele telefoon of tablet het gevoel hebt altijd dicht bij uw gezin te zijn.

’S Ochtends tot ’s nachts altijd beveiligd:
De camera is uitgerust met een IR-Cut-schakelaar die infraroodstralen overdag filtert om onscherp beeld te voorkomen. Zo ontvangt u heldere en hoogwaardige beelden gedurende de hele dag en nacht. Ook in een donkere ruimte laat de beveiligingscamera u niet in de steek door nachtvisie die de beelden registreert tot op 10 meter afstand.

Makkelijk en eenvoudig:
De indoor babyfoon is eenvoudig te installeren met behulp van de Wi-fi op ieder draadloos netwerk. Sluit de babyfoon eerst aan via de meegeleverde USB kabel. Downloadt daarna de mobiele app op uw smartphone en verbindt de babyfoon op de app.

Scan elke hoek in de kamer met je hele gezin:
Dankzij de verschillende kijkhoeken van deze camera kunt u de camera 355 graden draaien en 90 graden kantelen. Zo weet u wat er zich afspeelt, zelfs in de kleinste hoeken van de kamer. Ook bevat deze camera een Multi-Users sharing, waardoor het hele gezin de app kan downloaden en in de gaten kan houden wat er in het huis gebeurd!


Kopen