Jongens namen - Meisjes namen

Quinny Zapp Flex Plus Red on Sand - 2019 - 8712930109907

Quinny Zapp Flex Plus Red on Sand - 2019
Kenmerken: Daar is hij dan, de Quinny Zapp Flex Plus. Met deze buggy waan je je niet alleen in het luxe, hij is ook nog eens heel stijlvol. Daarbij is hij ook zeer comfortabel en met diverse opties uit te breiden zodat je de wagen al vanaf de geboorte kan gaan gebruiken. Ook is de buggy licht van gewicht en compact opvouwbaar dus overal gemakkelijk mee naartoe te nemen. Het zitje van de Zapp Flex Plus is zowel naar je toe als van je af gericht te plaatsen. Ook is het zitje in diverse standen verstelbaar waaronder een volledig platte positie. Je kindje zal zo niet alleen heerlijk zitten in de buggy, maar kan uiteraard ook heerlijk een dutje doen. Dankzij de verstelbare XL-zonnekap is je kindje beschermd tegen de felle zonnestralen. De zonnekap beschikt over een UV50+ filter. De Quinny Zapp Flex Plus heeft vier extra grote wielen. De voorste wielen zijn zwenkbaar ideaal voor optimale wendbaarheid. Uiteraard zijn deze voorwielen ook vast te zetten. Wanneer je even stil staat met de wagen kan je de wielen vergrendelen met de voetrem. De duwstang van de Quinny Zapp Flex Plus is doorlopend waardoor je de buggy met slechts één hand kan besturen, ideaal en voor jou als ouder comfortabel. Natuurlijk wordt er ook aan de veiligheid gedacht; Je kindje is veilig vast te zetten dankzij de verstelbare 5-punts gordel. Maar er is meer…. De bekleding van deze buggy is gemaakt van waterafstotend textiel. Zo blijft je bekleding mooi, ook na een ritje door een regenbui. Ook wordt de buggy geleverd inclusief een regenhoes en blijft je kindje ook lekker droog tijdens de bui. In het boodschappenmandje neem je eenvoudig een (kleine) boodschap mee, zodat je niet met tassen hoeft te sjouwen. De Quinny Zapp Flex Plus is geschikt voor een leeftijd vanaf 6 maanden. In combinatie met de los verkrijgbare Quinny Lux reiswieg, Quinny From-Birth Cocoon of een Maxi-Cosi autostoel (groep 0+) kun je de Quinny Zapp Flex zelfs al vanaf de geboorte gebruiken! Eigenschappen: - Luxe, stijlvol en lichtgewicht. - 4 extra grote wielen met voetrem op de achterwielen. - Voorwielen zijn zwenkbaar, voor optimale wendbaarheid. - Tevens zijn de voorwielen vast te zetten. - Zitje zowel naar je toe als van je af te plaatsen. - Bekleding gemaakt van waterafstotend textiel. - Via meerdere relaxstanden te verstellen van zitstand naar volledig platte ligstand. - Praktische duwstang met optimale grip, ook met één hand. - 5-punts veiligheidsgordel. - Zeer compact inklapbaar. - Transportvergrendeling: naar beneden klikken en optillen. - Inclusief XL-zonnekap, boodschappenmand, regenhoes en adapterset voor Maxi-Cosi autostoel (groep 0+) - Geschikt vanaf 6 maanden - In combinatie met de Lux Reiswieg, Quinny From Birth Cocoon of de Maxi-Cosi autostoel (groep 0+) te gebruiken vanaf de geboorte. Specificaties: - Afmetingen ingeklapt: 83 x 44,5 x 38 cm - Afmetingen uitgeklapt: 84 x 60 x 106 cm - Gewicht: 10,3 kg
Artikelnummer: 9200000081283143 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 218,99
Beoordeling: 4,3

Meer
Daar is hij dan, de Quinny Zapp Flex Plus. Met deze buggy waan je je niet alleen in het luxe, hij is ook nog eens heel stijlvol. Daarbij is hij ook zeer comfortabel en met diverse opties uit te breiden zodat je de wagen al vanaf de geboorte kan gaan gebruiken. Ook is de buggy licht van gewicht en compact opvouwbaar dus overal gemakkelijk mee naartoe te nemen.

Het zitje van de Zapp Flex Plus is zowel naar je toe als van je af gericht te plaatsen. Ook is het zitje in diverse standen verstelbaar waaronder een volledig platte positie. Je kindje zal zo niet alleen heerlijk zitten in de buggy, maar kan uiteraard ook heerlijk een dutje doen. Dankzij de verstelbare XL-zonnekap is je kindje beschermd tegen de felle zonnestralen. De zonnekap beschikt over een UV50+ filter.

De Quinny Zapp Flex Plus heeft vier extra grote wielen. De voorste wielen zijn zwenkbaar ideaal voor optimale wendbaarheid. Uiteraard zijn deze voorwielen ook vast te zetten. Wanneer je even stil staat met de wagen kan je de wielen vergrendelen met de voetrem.

De duwstang van de Quinny Zapp Flex Plus is doorlopend waardoor je de buggy met slechts één hand kan besturen, ideaal en voor jou als ouder comfortabel. Natuurlijk wordt er ook aan de veiligheid gedacht; Je kindje is veilig vast te zetten dankzij de verstelbare 5-punts gordel.

Maar er is meer…. De bekleding van deze buggy is gemaakt van waterafstotend textiel. Zo blijft je bekleding mooi, ook na een ritje door een regenbui. Ook wordt de buggy geleverd inclusief een regenhoes en blijft je kindje ook lekker droog tijdens de bui.
In het boodschappenmandje neem je eenvoudig een (kleine) boodschap mee, zodat je niet met tassen hoeft te sjouwen.

De Quinny Zapp Flex Plus is geschikt voor een leeftijd vanaf 6 maanden. In combinatie met de los verkrijgbare Quinny Lux reiswieg, Quinny From-Birth Cocoon of een Maxi-Cosi autostoel (groep 0+) kun je de Quinny Zapp Flex zelfs al vanaf de geboorte gebruiken!

Eigenschappen:
- Luxe, stijlvol en lichtgewicht.
- 4 extra grote wielen met voetrem op de achterwielen.
- Voorwielen zijn zwenkbaar, voor optimale wendbaarheid.
- Tevens zijn de voorwielen vast te zetten.
- Zitje zowel naar je toe als van je af te plaatsen.
- Bekleding gemaakt van waterafstotend textiel.
- Via meerdere relaxstanden te verstellen van zitstand naar volledig platte ligstand.
- Praktische duwstang met optimale grip, ook met één hand.
- 5-punts veiligheidsgordel.
- Zeer compact inklapbaar.
- Transportvergrendeling: naar beneden klikken en optillen.
- Inclusief XL-zonnekap, boodschappenmand, regenhoes en adapterset voor Maxi-Cosi autostoel (groep 0+)
- Geschikt vanaf 6 maanden
- In combinatie met de Lux Reiswieg, Quinny From Birth Cocoon of de Maxi-Cosi autostoel (groep 0+) te gebruiken vanaf de geboorte.

Specificaties:
- Afmetingen ingeklapt: 83 x 44,5 x 38 cm
- Afmetingen uitgeklapt: 84 x 60 x 106 cm
- Gewicht: 10,3 kg


Kopen