Jongens namen - Meisjes namen

SEFIDlite Droomschaap - Sterren hartslag knuffel - Kraamkado / lichtgevende sterrenhemel projector en muziekknuffel – Muziekdoosje Incl. 13 slaapmuziek – Babyshower cadeau knuffel - 8720165339792

SEFIDlite Droomschaap - Sterren hartslag knuffel - Kraamkado  / lichtgevende sterrenhemel projector en muziekknuffel – Muziekdoosje Incl. 13 slaapmuziek – Babyshower cadeau knuffel
Geen personage | SEFID lite
Artikelnummer: 9200000130886762 - bol.com
Merk: SEFID lite
Prijs: € 49,99
Beoordeling: 5

Meer info

SEFIDlite Droomschaapje is een uniek, pluche sluimer speeltje dat jouw baby troost biedt, bijna net zoals je dat zelf zou doen.
In combinatie met 15 tot 30 minuten aan rustgevende muziek, geluidjes en zachte verlichting, helpt dit je baby om op een natuurlijke manier rustig te worden. Met het lieve gezichtje, de super behaaglijke stoffen , is de kalmerende Schaapje een perfect sluimervriendje voor je baby.


Waar ontwikkeling en spel samenkomen Zintuigen: De zachte texturen, rustgevende muziek, verlichting en de zachte ritmische beweging van het sluimerspeeltje zijn niet alleen bevorderlijk voor de ontwikkeling van de tactiele, visuele en auditieve zintuigen van je baby, maar zorgen er ook voor dat je kleintje zich beter ontspant.

Ben je nu nog zwanger?
Dan wordt onze knuffelschaapje juist aangeraden, dan kan je namelijk de geluidjes al laten horen aan de kleine in de baarmoeder om zo hetzelfde geluidje weer af te spelen als je kleine geboren is. Hierdoor kan je herkenbaarheid creëren en valt je kleine nog makkelijker in slaap!

Voordelen:
? Veilig gevoel: De mooie projectie op het plafond en licht dat verandert van kleur, Door de aangename kleuren en de fijne stof krijgt jouw baby een rustig gevoel en kan rustig in slaap vallen.
? Het perfecte cadeau voor een pasgeboren baby: Heeft je vriend/vriendin een pasgeboren baby en ben jij nog opzoek naar een prachtige cadeau? Dan heb je met dit product het perfecte cadeautje gevonden!!
? Jongetje of meisje? SEFID Droomschaapje is de leukste vriendje voor beide.
? 13 Verschillende Muziekjes: 13 zintuiglijke ontdekkingen stimuleren het gezichtsvermogen, het gehoor en de tastzin van je baby.
? Bed Band: Gemakkelijk te bevestigen aan babybedjes, kinderwagens en autostoelen met behulp van klittenbandstaart.

Wat kan SEFID Droomschaapje nog meer?
Timer. Na 15 of 30 minuten schakelt het geluid automatisch uit.
Kies je eigen volume. Stel je eigen geluidsniveau in.

Sterrenhemel.
3 verschillende licht sterktes plus aan en uit optie.
Afneembare muziekdoosje:batterijen vervangen en/of wassen met hand (koud water)

Muziekdoosje:
? Amazing grace
? Brahm’s lullaby
? Frere Jacques
? Fur elise
? Greensleeves
? Heartbeat
? Hush little baby
? Minuet
? Nature sounds
? Rock a bye baby
? Silent night
? Twinkle twinkle little star
? White noise

Kwaliteitsgarantie: Wij streven met onze producten naar kwaliteit en geloven in de duurzaamheid van onze producten. Wij hopen dan ook dat je tevreden bent met jouw aankoop! Ben je ontevreden dan kijken wij graag samen naar een oplossing.

Droomschaapje is een leuk hulpmiddel maar kan niet ouders vervangen, komt je kind niet in slaap kijk of er misschien andere onderliggende acties nodig zijn. Ongeveer 92% van alle baby’s slaapt eenvoudig in met SEFID lite Droomschaap vanaf de eerste dag.Kopen