Jongens namen - Meisjes namen

Slimme HD Wifi Babyfoon - Nachtzicht - Babyfoon Met App - Bewegingsmelding - Praten En Luisteren Via App - Bewakingscamera - Babyfoon Met Camera - Babyphone Wifi - Zwart - 8719327157763

Slimme HD Wifi Babyfoon - Nachtzicht - Babyfoon Met App - Bewegingsmelding - Praten En Luisteren Via App - Bewakingscamera - Babyfoon Met Camera - Babyphone Wifi - Zwart
Verbindingstype: Wi-Fi | Met camera | 250 meter bereik buitenshuis
Artikelnummer: 9200000122515271 - bol.com
Merk:
Prijs: € 52,95
Beoordeling: 4.5

Meer info
Veiligheid staat altijd voorop, vooral als het om de veiligheid van je baby gaat. Je wilt waar dan ook weten hoe het met je kleine gaat. Deze Exclusive by TW babyfoon met camera biedt de ultieme oplossing. De beveiligingscamera kan draaien, kantelen, zoomen en biedt een 3D leefruimte. Hierdoor heb je altijd de toegang tot beelden van je kleintje door de videofunctie. Deze beelden zijn snel en eenvoudig te bekijken via je tablet, laptop of mobiele telefoon. Ook bevat deze bewakingscamera een autotracking modus die automatisch bewegingen kan volgen. Gebruik deze bewakingscamera om uw huis een extra tint van veiligheid te geven of om uw kind, baby of huisdier op afstand in de gaten te houden.

Let op: deze camera ondersteunt enkel WIFI 2.4 Ghz signaal (5Ghz is niet ondersteund).

HD-kwaliteit
Deze babyfoon met camera beschikt over 1080 HP-resolutie, waardoor u altijd over haarscherp beeld beschikt en de bewaarde video’s vloeiend afgespeeld worden. Met de draadloze full HD beveilingscamera verliest u geen moment meer uit het oog. De bewakingscamera kan 355 graden draaien en 100 graden kantelen. Ook is het mogelijk om in te zoomen met deze camera. Daarnaast beschikt deze in tegenstelling tot andere camera’s over een geluidsdetectie wat de camera uitstekend geschikt maakt als babyfoon. Een melding ontvangen bij geluid of bewegingen? Dit stelt u eenvoudig in door middel de app. Zo hoeft u niet continue de app in de gaten te houden.

Over de App
De app is eenvoudig te installeren en ondersteunt Android, Windows en IOS op mobiel, laptop of tablet. De bijgeleverde handleiding geeft u een uitleg over hoe u de app moet installeren en de babyfoon met camera aansluit op de Wi-Fi. Ook kunt u in de app video instructies vinden waarin stap voor stap uitlegt wordt hoe u de camera kunt verbinden met Wi-Fi.

Voordelen
?Geluid ontvangen en inspreken
?Beweeg- en geluidsdetectie
?Eenvoudige installatie met handleiding en video instructies via de App
?Montage aan de muur, plafond of ergens neerzetten
?Overal beeld via een eenvoudig te bedienen app
?Verbinding met Wi-Fi
?Flexibele kijkhoek, 355 graden horizontaal en 100 graden verticaal
?Nachtzicht

Luisteren en inspreken
De camera beschikt over een zogeheten ‘Two-Way audio’ wat inhoudt dat u naast meeluisteren ook op afstand iets kunt inspreken om uw baby gerust te stellen. De camera beschikt over een kraakheldere microfoon.
Nachtvisie
Door de ingebouwde infrarood heeft u ook zicht tot wel 10 meter wanneer het donker is. De camera zal hier automatisch op over schakelen, zodat uw baby ongestoord verder kan slapen.

Inhoudt
? 1 x Exclusive by TW met camera / bewakingscamera
? 1 x Gebruiksaanwijzing

Opslag en plaatsing
U kunt de beelden zowel in de Cloud als op een micro SD kaart opslaan. De kleinste Micro SD kaart is 16GB en de grootste 128GB die de mogelijkheid geeft om beelden van 32 dagen terug te bekijken. Ideaal als u langere tijd van huis bent en de camera als bewakingscamera wilt gebruiken. De beelden blijven bestaan ook wanneer de camera kapot zou gaan. Daarnaast kunt u de camera plaatsen op een recht oppervlak of u monteert de camera aan de muur of het plafond.

Specificaties
?Merk: Exclusive by TW
?Kleur: Zwart
?Gewicht: 325 Gram
?Vermogen: 5 Watt
?Opslag opnames: Mirco SD-kaart tot 64 GB (niet inbegrepen) of Cloud


Kopen