Jongens namen - Meisjes namen

Speeltafel Vierkant geschikt voor LEGO® - Kindertafel met veel opbergruimte voor speelblokken - Kleurtafel / activiteitentafel/ knutseltafel / tekentafel, tafel met bouwplaten-grondplaat geschikt voor LEGO® - 7434008923918

Speeltafel Vierkant geschikt voor LEGO®  - Kindertafel met veel opbergruimte voor speelblokken - Kleurtafel / activiteitentafel/ knutseltafel / tekentafel, tafel met bouwplaten-grondplaat geschikt voor LEGO®
KPW
Artikelnummer: 9300000005493109 - bol.com
Merk: KPW
Prijs: € 139,95
Meer info

Deze mooie Multifunctionele Activiteiten Speeltafel met 2 rode opbergladen in de kleur wit is mooi afgewerkt en gemaakt van hout. Deze speeltafel heeft een omkeerbaar blad. De ene zijde heeft een voor LEGO® geschikt bord welke bruikbaar is voor de meest gebruikte LEGO blokken. De andere zijde is als een gewoon tafelblad en kan bijvoorbeeld gebruikt worden om op te tekenen.

De kindertafel is voorzien van handige opbergruimten aan beide zijkanten en onder het omkeerbare blad. Ideaal om al het speelgoed in op te bergen en niets kwijt te raken.

Deze zeer mooie speeltafel zal bijzonder mooi staan in uw kinder speelkamer. Kinderen zullen met deze leuke speeltafel urenlang plezier beleven.

Deze activiteiten Speeltafel wordt geleverd exclusief de stoeltjes en het getoonde speelgoed op de foto.

  • L x B x H: 60 x 60 53.5 cm
  • Speeltafel is uit hout vervaardigd
  • Kleur wit
  • voor LEGO® geschikt bord
  • Optioneel met stoeltjes te combineren


Kopen