Jongens namen - Meisjes namen

Sterren Projector - Sterrenhemel - Night light projector - Nachtlampje Baby - Sterrenlamp - Roterend - 8 Kleuren - Wit - 8719326746302

Sterren Projector - Sterrenhemel - Night light projector - Nachtlampje Baby - Sterrenlamp - Roterend - 8 Kleuren - Wit
Kenmerken: Deze lunQ sterren projector / kinderlamp / onderwaterwereld projector en nachtlamp is uitermate geschikt voor baby's, kinderen en volwassenen die kampen met slaapproblemen. Een goede nachtrust is immers erg belangrijk en deze sterrenprojector kan daarbij helpen. De projecties werken erg ontspannend en zijn een lust voor het oog. Door zijn unieke design past deze lamp in vrijwel elke inrichting. Activeer de projector en droom lekker weg. Gebruik je fantasie en waan je in een echte onderwaterwereld of onder een sterrenhemel. Geniet van 2 verschillende soorten projecties of gebruik de projector als een standaard nachtlamp. Dit is simpelweg aan te passen door de bovenkant van de lamp los te draaien. De projector kan gevoed worden met batterijen of een usb kabel. Specificaties 2 projecties: Sterrenhemel en onderwaterwereld 2 standen: 360 graden projector of nachtlamp Keuze uit 8 kleuren Mooi compact design Werkt op 4 AAA batterijen (niet meegeleverd) Inclusief USB kabel (stekker niet meegeleverd) Kleur: wit
Artikelnummer: 9200000125685353 - bol.com
Merk: lunQ
Prijs: € 29,95
Beoordeling: 4

Meer

Deze lunQ sterren projector / kinderlamp / onderwaterwereld projector en nachtlamp is uitermate geschikt voor baby's, kinderen en volwassenen die kampen met slaapproblemen. Een goede nachtrust is immers erg belangrijk en deze sterrenprojector kan daarbij helpen. De projecties werken erg ontspannend en zijn een lust voor het oog. Door zijn unieke design past deze lamp in vrijwel elke inrichting.

Activeer de projector en droom lekker weg. Gebruik je fantasie en waan je in een echte onderwaterwereld of onder een sterrenhemel.

Geniet van 2 verschillende soorten projecties of gebruik de projector als een standaard nachtlamp. Dit is simpelweg aan te passen door de bovenkant van de lamp los te draaien. De projector kan gevoed worden met batterijen of een usb kabel.

Specificaties
  • 2 projecties: Sterrenhemel en onderwaterwereld
  • 2 standen: 360 graden projector of nachtlamp
  • Keuze uit 8 kleuren
  • Mooi compact design
  • Werkt op 4 AAA batterijen (niet meegeleverd)
  • Inclusief USB kabel (stekker niet meegeleverd)
  • Kleur: wit


Kopen