Jongens namen - Meisjes namen

SterrenHemel NachtLampje Kinderkamer - Love - Roterende Sterren Projector- Projectie Lamp- KinderKamer - Nachtlampje - Kinderen +Bijbehorende Kabel - Blauw - 9506491437871

SterrenHemel NachtLampje Kinderkamer - Love - Roterende Sterren Projector- Projectie Lamp- KinderKamer - Nachtlampje - Kinderen +Bijbehorende Kabel - Blauw
ABS
Artikelnummer: 9200000127763168 - bol.com
Merk: Chilletjes
Prijs: € 21,95
Meer info
Nachtlampje projector liefde en knuffels

Is uw kind ook dol op sterren ? Heeft u kind moeite met in slaap vallen? Dan is deze mooie roze sterren projector nachtlampje een echte must-have. De sterren en de maan worden geprojecteerd in verschillende kleuren.

Met deze prachtige 360 graden roterende sterren projector nachtlampje kunt u sterren projecteren in de kamer van uw kind. Uw kind word hier rustig van en valt zo makkelijker in slaap!

De nachtlamp projector is makkelijk aan te sluiten op het stopcontact (STEKKER NIET MEEGELEVERD), wel een USB. Ook kunt u kiezen voor 3 AAA batterijen. De verlichting voor kind en baby is ook nog eens gemakkelijk te besturen.

De lamp heeft 3 standen:
1. Standaard wit licht
2. 9 Veranderende kleuren
3. Draaiende Sterrenhemel

Zeer geschikt voor baby en kinderkamers!

De sterrenprojector is voorzien van een doorzichtige kap.
Met deze kap kunt u de lamp gebruiken als tafellamp. Deze kan indien gewenst eraf gehaald worden om de sterren te bewonderen.

Wat krijgt u:
. sterrenprojectie nachtlampje roze liefde en knuffels
. USB oplaadkabel


Kopen