Jongens namen - Meisjes namen

Sterrenhemel Nachtlamp Roterende Sterren Projector - Projecteer een Prachtige Sterrenzee - Star Projector - Baby kinder nachtlampje- TH Commerce® - Roze - 8719747310021

Sterrenhemel Nachtlamp Roterende Sterren Projector - Projecteer een Prachtige Sterrenzee - Star Projector - Baby kinder nachtlampje- TH Commerce® - Roze
Kenmerken: Met deze prachtige 360 graden roterende sterren projector kunt u sterren projecteren op al uw muren doordat hij rond is. De projector is makkelijk aan te sluiten op het stopcontact (STEKKER NIET MEEGELEVERD) of elk ander product met een USB aansluiting. Echter kunt u er ook voor kiezen om er 3 AAA batterijen (niet inbegrepen) in te stoppen zodat hij draadloos werkt. De lamp heeft 3 standen: 1. Standaard wit licht 2. 9 Veranderende kleuren 3. Draaiende Sterrenhemel Zeer geschikt voor kinderkamers! De sterrenprojector is voorzien van een doorzichtige kap. Deze kan indien gewenst verwijderd worden om een helderder beeld te krijgen. 2 gebruiksmogelijkheden: Stabiel bij nachtlicht Draaibare maansterprojectielamp U krijgt er een Nederlandse talige gebruiksaanwijzing bij.
Artikelnummer: 9200000082393388 - bol.com
Merk: TH Commerce
Prijs: € 20,90
Beoordeling: 3,8

Meer
Met deze prachtige 360 graden roterende sterren projector kunt u sterren projecteren op al uw muren doordat hij rond is. De projector is makkelijk aan te sluiten op het stopcontact (STEKKER NIET MEEGELEVERD) of elk ander product met een USB aansluiting. Echter kunt u er ook voor kiezen om er 3 AAA batterijen (niet inbegrepen) in te stoppen zodat hij draadloos werkt.

De lamp heeft 3 standen:
1. Standaard wit licht
2. 9 Veranderende kleuren
3. Draaiende Sterrenhemel

Zeer geschikt voor kinderkamers!

De sterrenprojector is voorzien van een doorzichtige kap. Deze kan indien gewenst verwijderd worden om een helderder beeld te krijgen.

2 gebruiksmogelijkheden:

Stabiel bij nachtlicht

Draaibare maansterprojectielamp

U krijgt er een Nederlandse talige gebruiksaanwijzing bij.


Kopen