Jongens namen - Meisjes namen

Sterrenprojector voor Baby - Imaginarium - Nachtlamp voor Babykamer met Timer - 8428918664800

Sterrenprojector voor Baby - Imaginarium - Nachtlamp voor Babykamer met Timer
Kenmerken: Deze projector verlicht heel subtiel een prachtige en rustgevende, nachtelijke hemel en speelt een zacht melodietje. De lichtprojector creëert een rustgevende sfeer voor het slapengaan en helpt mee om een gezonde slaaproutine op te bouwen voor jouw baby. Het licht is warm, aangenaam en zacht. Je kunt zelf de kleur kiezen: oranje, blauw en groen. De Sweet Dreams Projector projecteert op plafonds en op de muur (tot 3 meter lang) een prachtige sterrenhemel. Je kunt je baby 10 of 20 minuten een rustgevend slaapliedje laten luisteren of laten kijken hoe de kleuren veranderen zonder muziek. Deze babylamp is het beste slaapgezelschap voor je baby.
Artikelnummer: 9200000026763464 - bol.com
Merk:
Prijs: € 26,95
Beoordeling: 4

Meer
Deze projector verlicht heel subtiel een prachtige en rustgevende, nachtelijke hemel en speelt een zacht melodietje.

De lichtprojector creëert een rustgevende sfeer voor het slapengaan en helpt mee om een gezonde slaaproutine op te bouwen voor jouw baby. Het licht is warm, aangenaam en zacht. Je kunt zelf de kleur kiezen: oranje, blauw en groen.

De Sweet Dreams Projector projecteert op plafonds en op de muur (tot 3 meter lang) een prachtige sterrenhemel. Je kunt je baby 10 of 20 minuten een rustgevend slaapliedje laten luisteren of laten kijken hoe de kleuren veranderen zonder muziek.

Deze babylamp is het beste slaapgezelschap voor je baby.


Kopen