Jongens namen - Meisjes namen

Sterrenprojector - Sterren - Projector - Bluetooth - Galaxy - Sterrenhemel - Star - Muziek - Led - Laser - plafond - Baby - Lamp - Nachtlampje - Milieubewust - Sterrenlamp - Sfeerverlichting - nachtlamp - sterrenplafond - Speaker - Afstandsbediening - 8720256260004

Sterrenprojector - Sterren - Projector - Bluetooth - Galaxy - Sterrenhemel - Star - Muziek - Led - Laser - plafond - Baby - Lamp - Nachtlampje - Milieubewust - Sterrenlamp - Sfeerverlichting - nachtlamp - sterrenplafond - Speaker - Afstandsbediening
Plastic
Artikelnummer: 9300000005886268 - bol.com
Merk: WProducts
Prijs: € 69,95
Beoordeling: 4.6

Meer info

De Sterrenhemel Plafond Projector met: Bluetooth- en USB-functie. Speel je favoriete muziek af en laat de sterrenhemel lichtshow synchroon volgen!

Bepaal via je telefoon de muziek en laat de projector je verassen met verschillende lichtshows. Meer controle nodig? Gebruik de draadloze afstandsbediening om de gehele lichtshow te beheren. Neem controle over de helderheid van de LED- en laser lichten, wijzig het volume of schakel een slimme timer in.

Een rustgevende sfeer in de kinderkamer, feestelijke stemming op de verjaardag of een romantische sfeer voor het diner, de sterrenhemel heeft het allemaal!

Er worden meerdere projectie lampen aangeboden met ongeveer dezelfde functies en als enige verschil: de prijs. De Lighty sterrenhemel projector is nieuw ontwikkeld en nu inclusief de Bluetooth– én USB-functie is hij uniek in zijn soort. De projector is instaat om met licht- en laser projecties een geweldige lichtshow neer te zetten. Nu met ondersteunende speakers nog spectaculairder!

Laat de Sterrenhemel projector je verassen door de lijst aan mogelijkheden;

Volledige controle met de Afstandsbediening

Neem volledige controle en gebruik de afstandsbediening om vanuit bed de projector aan of uit te zetten. De afstandsbediening is daarnaast ook in staat om de lichtshow kleuren te veranderen, de helderheid aan te passen, muziek te selecteren, een slimme timer aanzetten en nog veel meer geweldige opties. Hiernaast is het mogelijk om de projector het geluid van de muziek (synchroon) te volgen, dit geeft natuurlijk het mooiste effect.

Bluetooth-luidsprekers en USB Functie

Laat de projector uw favoriete muziek afspelen via de Bluetooth of USB connectie. U heeft dus geen irritante kabels of andere luidsprekers nodig. Connect vanaf uw telefoon met de projector en combineer de spectaculaire lichtshow nu met uw eigen favoriete muziek! Hoge kwaliteit muziek en een prachtige sterrenhemelprojectie creëren een romantische en rustgevende sfeer in de nachtelijke hemel.

Slimme besturingstimer

De slimme timer geeft u de mogelijkheid om letterlijk in slaap te vallen tijdens de rustgevende lichtshow. De sterrenhemel projector heeft een ingebouwde slimme timer die op 60 of 120 minuten kan worden ingesteld. Na het verlopen van de tijd gaat de projector automatisch uit. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten van uw lichtshows en bent u milieu bewust bezig. Uiteraard kunt u de slimme timer voortijdig annuleren en zelf bepalen wanneer de lichtshow stopt.

Het ideale cadeau voor uw familie en/of kinderen

De sterrenhemel projector is ideaal om te gebruiken in diverse omstandigheden. Bruiloften, kerstdiners, verjaardagen en andere onvergetelijke gebeurtenissen. Ook als cadeau voor kinderen zal de projector erg veel waarde leveren. De sterrenhemel helpt kinderen bij hun nieuwsgierigheid, verbeelding en creativiteit. Daarnaast is het perfect voor binnenshuis decoratie, romantisch sfeerlicht, nachtlamp of bedlamp.

Lichtstanden:
Happy: Rood
Aurora: Groen
Ocean blue: Oceaan blauw
Winter night: Vooral Zilver/grijs/wit
Forest fun: Groen/rood/oranje
Princess pink: Roze
Romantic: Zachter roze/rood
Night blue: Marine blauw
Relax: Lichtgroen/heldergroen/grijs
Enjoy: Zachter Groen/bosgroen/lichtrood

Specificaties:
Laser licht
LED licht
Dimensies: 16.5 x 16.5 x 13 cm
USB-ingang
SD-kaart ingang
Bluetooth connectie
Ingebouwde timer
Draadloze speaker
Materiaal: ABS
Batterijen afstandsbediening: AAA (niet inbegrepen)Kopen