Jongens namen - Meisjes namen

Topcom KS-4222 Babyfoon - 8713016047564

Topcom KS-4222 Babyfoon
Verbindingstype: Digitaal | Zonder camera | 300 meter bereik buitenshuis
Artikelnummer: 9200000074698357 - bol.com
Merk:
Prijs: € 68,19
Meer info
De Topcom KS-4222 Babyfoon heeft allerlei mogelijkheden om jezelf én je baby van een goede nachtrust te voorzien. Dankzij de betrouwbare verbinding en de uitstekende geluidskwaliteit ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurd in de babykamer. Daarnaast is de babyfoon ook nog voorzien van een nachtlampje en slaapliedjes om je baby extra goed te laten slapen.

Meer dan een babyfoon
De Topcom KS-4222 is meer dan alleen een babyfoon: het display van de baby unit is namelijk ook voorzien van een nachtlampje in allerlei kleuren. Daarnaast kun je via de parent unit eenvoudig op afstand slaapliedjes aanzetten in de babykamer. Je kunt ook nog eens tegen je baby praten via de parent unit dankzij de tweewegcommunicatie.

Betrouwbare verbinding
De Topcom KS-4222 Babyfoon is voorzien van een beveiligde digitale verbinding. De babyfoon communiceert op een frequentie van 1.8 GHz en dit is hetzelfde als een DECT-telefoon. Hierdoor stoort de verbinding niet en is deze dus extra betrouwbaar. Daarnaast geeft dit de babyfoon een bereik tot maar liefst 300 meter.

Extra veiligheid
De babyfoon is voorzien van extra functies wat het gebruik ervan nog veiliger en gemakkelijker maakt. Als de parent unit buiten bereik van de baby unit raakt, gaat er een alarm af. Door middel van de VOX functie kun je instellen dat de babyfoon wordt geactiveerd bij geluid, waardoor de batterij langer mee gaat. Doordat de babyfoon geleverd wordt met een oplaadbare battery pack en adapter, kun je de units neer zetten waar je wilt.

Op alle producten van Topcom ontvang je 24 maanden fabrieksgarantie.

Wat vind je in de doos:
Baby unit, parent unit, adapter (2x), oplaadbare batterypack, handleiding


Redenen om voor de Topcom KS-4216 Babyfoon te kiezen:Uitstekende geluidskwaliteit tot wel 300 meterVoorzien van een temperatuuralarm en een buiten-bereik alarm voor extra veiligheidMet een op afstand bestuurbaar nachtlampje en slaapliedjes voor een goede nachtrustTweewegcommunicatie met VOX functie (verzending en ontvangst is stem-geactiveerd)Inclusief oplaadbare batterijen en een adapter

- Excellent audio quality
- Equipped with a temperature alarm and an out-of-range warning for extra security
- With remote controlled night light and lullabies for a good night sleep
- Two-way communication with VOX-function (voice activated transmission)
- Including rechargeable battery pack and adapters


Kopen