Jongens namen - Meisjes namen

2 Stuks - Tashouder - Autostoel haak - Tashouder voor in de auto - Tashouder - Zwart - Haakjes voor tassen - Ophanghaak - 6426016093074

2 Stuks - Tashouder - Autostoel haak - Tashouder voor in de auto - Tashouder - Zwart - Haakjes voor tassen - Ophanghaak
Kenmerken: Nooit meer in rotzooi in uw auto met deze geweldige tassenhaken Dit kleine maar efficiente product is erg gemakkelijk in gebruik en kan op élke autostoel bevestigd worden. Het voordeel van dit product: Opgeruimd staat netjes: Met deze tassenhaken houdt je orde op de achterbank. Op de haakjes kunnen tassen/plastic tasjes of overige op worden gehangen waardoor de achterbank er weer netjes en opgeruimd uitziet.. Overige specificaties: -Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit PP. -Met de afmetingen van 11 cm x 3 cm x 0.4 cm past deze haak! Op elke autostoel. -Kan een draagbaar gewicht tot 10 kg tillen. - Makkelijk tassen, jassen en rugzakken ophangen in de auto. Kortom, Een handig product dat de achterbank geordend houdt, met zijn unieke design en vorm passen de tassenhaken op elke autostoel!
Artikelnummer: 9300000021826961 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 8,95
Meer
Nooit meer in rotzooi in uw auto met deze geweldige tassenhaken

Dit kleine maar efficiente product is erg gemakkelijk in gebruik en kan op élke autostoel bevestigd worden.

Het voordeel van dit product:
Opgeruimd staat netjes: Met deze tassenhaken houdt je orde op de achterbank. Op de haakjes kunnen tassen/plastic tasjes of overige op worden gehangen waardoor de achterbank er weer netjes en opgeruimd uitziet..

Overige specificaties:

-Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit PP.
-Met de afmetingen van 11 cm x 3 cm x 0.4 cm past deze haak! Op elke autostoel.
-Kan een draagbaar gewicht tot 10 kg tillen.
- Makkelijk tassen, jassen en rugzakken ophangen in de auto.

Kortom,
Een handig product dat de achterbank geordend houdt, met zijn unieke design en vorm passen de tassenhaken op elke autostoel!


Kopen