Jongens namen - Meisjes namen

2 X LOVV® Autostoel Organizer-Auto Organizer-Autostoel Beschermer-Met Tablethouder - 8720589161795

2 X LOVV® Autostoel Organizer-Auto Organizer-Autostoel Beschermer-Met Tablethouder
Kenmerken: Wil je een nette georganiseerde achterbank in je auto tijdens een autorit? Dat kan met een auto organizer van Lovv. Iedereen kent het wel, je gaat op visite of een trip naar een pretpark, of zelfs een langere reis, maar hoe hou je de kinderen rustig op de achterbank? Je hebt altijd meer nodig om mee te nemen voor de kinderen dan je denkt. Maar hoe voorkom je dat het dan rondslingert op de achterbank, en je kind er net niet bij kan? Het is veel handiger wanneer je kind zelf makkelijk bij de spulletjes kan. Op die manier reis je ook veiliger omdat je niet afgeleid wordt van het verkeer. Daar helpt de LOVV organizer je perfect mee. Waarom de organizer van LOVV??? Er is ruimte voor een tablet zodat de kinderen rustig naar hun favoriete (teken)film kunnen kijken. Ook heeft deze organizer genoeg opbergvakken voor alle extra spulletjes zoals speelgoed, drinkflessen, boekjes, snacks, doekjes en noem maar op wat je nodig hebt voor de kinderen. Makkelijk te installeren!!! De LOVV organizer heeft 2 banden die met een gesp makkelijk vastgeklikt worden en verstelbaar zijn. Hierdoor is de organizer binnen 2 minuten gebruiksklaar en ingericht, en ook makkelijk te verwijderen wanneer je hem even niet nodig hebt. Door de maat van 60 x 40 cm past hij op iedere autostoel. Bescherm je stoelen!!! Naast dat je de spulletjes zo makkelijk op kunt bergen, beschermt hij ook de stoelen tegen vieze voeten. Kinderen gaan toch vaak met vieze voeten tegen de achterkant van de voorstoelen. Vieze plekken kun je heel gemakkelijk afnemen met een natte doek door het Oxford materiaal waar het van gemaakt is. Zelfs een flesje wat een beetje lekt is geen probleem, omdat het waterbestendig is. Voor alle leeftijden!!! Natuurlijk is het niet alleen geschikt voor kleine kinderen, maar is het ook ideaal om allerlei dingetjes te organiseren wanneer je met het gezin op reis gaat. Of je nou met kleine kinderen, met grote kinderen, of zelfs volwassenen op stap gaat. Vanaf nu is het dus mogelijk om in een opgeruimde auto te rijden met alleen maar tevreden mensen. Voordelen: ? Een opgeruimde achterbank ? Makkelijk te monteren ? Makkelijk verstelbaar ? Waterbestendig ? Goed schoon te maken ? gemaakt van duurzaam Oxford materiaal ? Voldoende vakken voor alle spulletjes ? Beschermt de autostoelen tegen vieze voeten Kenmerken: ? 2 Lovv organizers ? Afmeting 60 x 40 cm ? Kleur:Zwart ? Materiaal: Oxford Cloth ? Afwasbaar ? Waterproof ? Gewicht: 450 gram Kwaliteit Zoals bij al onze producten staan wij voor kwaliteit en 100% service. Dus maak jezelf blij of een ander met een opgeruimde auto.
Artikelnummer: 9300000051723283 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 24,95
Beoordeling: 5

Meer

Wil je een nette georganiseerde achterbank in je auto tijdens een autorit? Dat kan met een auto organizer van Lovv.
Iedereen kent het wel, je gaat op visite of een trip naar een pretpark, of zelfs een langere reis, maar hoe hou je de kinderen rustig op de achterbank?
Je hebt altijd meer nodig om mee te nemen voor de kinderen dan je denkt.
Maar hoe voorkom je dat het dan rondslingert op de achterbank, en je kind er net niet bij kan?
Het is veel handiger wanneer je kind zelf makkelijk bij de spulletjes kan. Op die manier reis je ook veiliger omdat je niet afgeleid wordt van het verkeer.
Daar helpt de LOVV organizer je perfect mee.

Waarom de organizer van LOVV???

Er is ruimte voor een tablet zodat de kinderen rustig naar hun favoriete (teken)film kunnen kijken.
Ook heeft deze organizer genoeg opbergvakken voor alle extra spulletjes zoals speelgoed, drinkflessen, boekjes, snacks, doekjes en noem maar op wat je nodig hebt voor de kinderen.

Makkelijk te installeren!!!

De LOVV organizer heeft 2 banden die met een gesp makkelijk vastgeklikt worden en verstelbaar zijn.
Hierdoor is de organizer binnen 2 minuten gebruiksklaar en ingericht, en ook makkelijk te verwijderen wanneer je hem even niet nodig hebt.
Door de maat van 60 x 40 cm past hij op iedere autostoel.

Bescherm je stoelen!!!

Naast dat je de spulletjes zo makkelijk op kunt bergen, beschermt hij ook de stoelen tegen vieze voeten.
Kinderen gaan toch vaak met vieze voeten tegen de achterkant van de voorstoelen.
Vieze plekken kun je heel gemakkelijk afnemen met een natte doek door het Oxford materiaal waar het van gemaakt is.
Zelfs een flesje wat een beetje lekt is geen probleem, omdat het waterbestendig is.

Voor alle leeftijden!!!

Natuurlijk is het niet alleen geschikt voor kleine kinderen, maar is het ook ideaal om allerlei dingetjes te organiseren wanneer je met het gezin op reis gaat.
Of je nou met kleine kinderen, met grote kinderen, of zelfs volwassenen op stap gaat.

Vanaf nu is het dus mogelijk om in een opgeruimde auto te rijden met alleen maar tevreden mensen.

Voordelen:

? Een opgeruimde achterbank
? Makkelijk te monteren
? Makkelijk verstelbaar
? Waterbestendig
? Goed schoon te maken
? gemaakt van duurzaam Oxford materiaal
? Voldoende vakken voor alle spulletjes
? Beschermt de autostoelen tegen vieze voeten

Kenmerken:

? 2 Lovv organizers
? Afmeting 60 x 40 cm
? Kleur:Zwart
? Materiaal: Oxford Cloth
? Afwasbaar
? Waterproof
? Gewicht: 450 gram

Kwaliteit


Zoals bij al onze producten staan wij voor kwaliteit en 100% service. Dus maak jezelf blij of een ander met een opgeruimde auto.


Kopen