Jongens namen - Meisjes namen

2 stuks Gordelclip autostoel-Gordelclip-Gordelbeschermer-Gordelhoezen-Voorkomt dat Kind armen uit veiligheidsharnas kan halen-Kinderstoel-Fietsstoel-Fietsstoeltje voorzitje-Fietsstoeltje achterzitje - 7422248439429

2 stuks Gordelclip autostoel-Gordelclip-Gordelbeschermer-Gordelhoezen-Voorkomt dat Kind armen uit veiligheidsharnas kan halen-Kinderstoel-Fietsstoel-Fietsstoeltje voorzitje-Fietsstoeltje achterzitje
Kenmerken: Schrik je ook zo, wanneer je in de achteruitkijkspiegel kijkt en ziet dat je kind zijn/haar armen heeft bevrijd uit de gordel? Dit kan je in vervelende situaties brengen. Snel een plek vinden waar je kunt stoppen, je kindje weer goed vastzetten om vervolgens er achter te komen dat het zich weer heeft bevrijd. Hier is de oplossing, met deze gordelclip hoef je niet meer te schrikken. Je plaatst het ter hoogte van de borst van je kind, geklemd aan de gordels van de autostoel. Deze gordelclip past op vrijwel alle autogordels en door in te drukken zo geplaatst. Ook als de gordel van kinderstoel (voor in de auto) te breed is kunt je het als een harmonica vouwen en er toch tussen krijgen. Door de 2 knopjes aan de boven- en onderkant tegelijkertijd in te drukken kun je je kind weer los maken. Dit maakt het ook moeilijk om voor kinderen open te maken. ONDERZOEK van de CONSUMENTENBOND: Extra gordelclip De gordelclip, die het harnasje op borsthoogte bij elkaar trekt om ontsnappen te verhinderen, was lange tijd taboe. Het vergt immers een extra handeling om in geval van nood het kind te bevrijden. Maar voor de nieuwe R129 norm (i-Size norm) is een nieuwe afweging gemaakt. Een clip is nu toegestaan om het harnasje bijeen te houden. Geeft hulptroepen zoals politie / brandweer geen hinder om los te maken. U ontvangt 2 Gordelclips, die je ook kunt gebruiken voor: -eetstoel -fietsstoeltje -kinderwagen -maxi cosi -zo is je kindje overal beschermt. (Foto's zijn gemaakt in de eetstoel) gebruiksaanwijzing gordelclip: -druk de 2 pinnetjes aan de zijkanten van het uiteinde van de clip tegelijkertijd in. -met duim en wijsvinger naar elkaar toe drukken -de clip gaat nu open -bevestig de clip om de veiligheidsgordel van auto-, eet- of fietsstoel en druk het vast totdat hij klikt ! -herhaal dit ook met de andere kant van de clip, zodat de gordelclip overdwars voor de borst langs vastzit. Alle voordelen op een rijtje: ?Veilig onderweg ?Eenvoudig te monteren ?te gebruiken op alle stoeltjes met gordels ?Moeilijk los te maken voor kleine kinderen ?Bestaat uit duurzaam plastic Productspecificaties Afmetingen :135 X 30 X 5 mm Gewicht :50 gram Kleur :Zwart Materiaal :Plastic ean nr :7422248439429 risicoloos te bestellen door onze: -30 dagen tevredenheidsgarantie -30 dagen retourgarantie Wees gerust dat je kind, onderweg of thuis, VEILIG is! Wil je onze Andere kwaliteitsproducten zien, klik op: Verkoop door My Favourites by far klik daarna op: meer weten over My favourites by far klik dan op: aanbod
Artikelnummer: 9300000019968803 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 20,09
Beoordeling: 4,5

Meer
Schrik je ook zo, wanneer je in de achteruitkijkspiegel kijkt en ziet dat je kind zijn/haar armen heeft bevrijd uit de gordel?
Dit kan je in vervelende situaties brengen. Snel een plek vinden waar je kunt stoppen, je kindje weer goed vastzetten om vervolgens er achter te komen dat het zich weer heeft bevrijd.

Hier is de oplossing, met deze gordelclip hoef je niet meer te schrikken.
Je plaatst het ter hoogte van de borst van je kind, geklemd aan de gordels van de autostoel.


Deze gordelclip past op vrijwel alle autogordels en door in te drukken zo geplaatst. Ook als de gordel van kinderstoel (voor in de auto) te breed is kunt je het als een harmonica vouwen en er toch tussen krijgen.
Door de 2 knopjes aan de boven- en onderkant tegelijkertijd in te drukken kun je je kind weer los maken.
Dit maakt het ook moeilijk om voor kinderen open te maken.

ONDERZOEK van de CONSUMENTENBOND: Extra gordelclip
De gordelclip, die het harnasje op borsthoogte bij elkaar trekt om ontsnappen te verhinderen, was lange tijd taboe. Het vergt immers een extra handeling om in geval van nood het kind te bevrijden. Maar voor de nieuwe R129 norm (i-Size norm) is een nieuwe afweging gemaakt. Een clip is nu toegestaan om het harnasje bijeen te houden.
Geeft hulptroepen zoals politie / brandweer geen hinder om los te maken.

U ontvangt 2 Gordelclips, die je ook kunt gebruiken voor:
-eetstoel
-fietsstoeltje
-kinderwagen
-maxi cosi
-zo is je kindje overal beschermt.
(
Foto's zijn gemaakt in de eetstoel)

gebruiksaanwijzing gordelclip: -druk de 2 pinnetjes aan de zijkanten van het uiteinde van de clip tegelijkertijd in. -met duim en wijsvinger naar elkaar toe drukken -de clip gaat nu open -bevestig de clip om de veiligheidsgordel van auto-, eet- of fietsstoel en druk het vast totdat hij klikt ! -herhaal dit ook met de andere kant van de clip, zodat de gordelclip overdwars voor de borst langs vastzit.

Alle voordelen op een rijtje:
?Veilig onderweg
?Eenvoudig te monteren
?te gebruiken op alle stoeltjes met gordels
?Moeilijk los te maken voor kleine kinderen
?Bestaat uit duurzaam plastic

Productspecificaties
Afmetingen :135 X 30 X 5 mm
Gewicht :50 gram
Kleur :Zwart
Materiaal :Plastic
ean nr :7422248439429

risicoloos te bestellen door onze:
-30 dagen tevredenheidsgarantie
-30 dagen retourgarantie

Wees gerust dat je kind, onderweg of thuis, VEILIG is!

Wil je onze Andere kwaliteitsproducten zien, klik op:
Verkoop door My Favourites by far
klik daarna op: meer weten over My favourites by far
klik dan op: aanbod


Kopen