Jongens namen - Meisjes namen

AKITA FIX STD Car Seat Black Autostoel Groep 1 2 3 - 8058664140268

AKITA FIX STD  Car Seat Black Autostoel Groep 1 2 3
Kenmerken: Autostoel Akita Fix Groep 1/2/3 CHICCO Van 9 tot 18 kg moeten kinderen worden vastgezet met de 5-punts veiligheidsgordel op het autostoeltje. Het autostoeltje moet aan de auto worden bevestigd met het Isofix-systeem of met de autogordels. De Chicco Akita Fix autostoel is goedgekeurd in de groepen 1-2-3, volgens ECE R44/04, en kan gebruikt worden voor kinderen van 9 tot 36 kg. Nieuw: met specifieke geleiding voor de heupgordel voor een optimale positie van de veiligheidsgordel. In hoogte verstelbare hoofdsteun en harnas, gemakkelijk toegankelijke bedieningselementen om de groei van het kind te volgen en comfort en veiligheid te garanderen. Hij kan met de baby in 3 standen achterover leunen om gemakkelijk van zit- naar slaapstand te wisselen en te zorgen voor ontspannen reizen. De stoel is uitgerust met een verkleinkussen en specifieke zijbeschermingen voor een optimale bescherming bij een zijdelingse botsing. Autostoel Akita Fix Gr. 1/2/3 CHICCO Voor kinderen van 9 tot 36 kg Van 9 tot 18 kg met 5-puntsgordel Van 15 tot 36 kg met veiligheidsgordel Isofix-systeem Buikgordel voor optimale gordelpositie In hoogte verstelbare hoofdsteun en harnas 3 kantelposities Verkleinkussen en zijdelingse bescherming
Artikelnummer: 9300000042241303 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 199,90
Meer
Autostoel Akita Fix Groep 1/2/3 CHICCO

Van 9 tot 18 kg moeten kinderen worden vastgezet met de 5-punts veiligheidsgordel op het autostoeltje. Het autostoeltje moet aan de auto worden bevestigd met het Isofix-systeem of met de autogordels.

De Chicco Akita Fix autostoel is goedgekeurd in de groepen 1-2-3, volgens ECE R44/04, en kan gebruikt worden voor kinderen van 9 tot 36 kg.

Nieuw: met specifieke geleiding voor de heupgordel voor een optimale positie van de veiligheidsgordel. In hoogte verstelbare hoofdsteun en harnas, gemakkelijk toegankelijke bedieningselementen om de groei van het kind te volgen en comfort en veiligheid te garanderen. Hij kan met de baby in 3 standen achterover leunen om gemakkelijk van zit- naar slaapstand te wisselen en te zorgen voor ontspannen reizen. De stoel is uitgerust met een verkleinkussen en specifieke zijbeschermingen voor een optimale bescherming bij een zijdelingse botsing.

Autostoel Akita Fix Gr. 1/2/3 CHICCO

  • Voor kinderen van 9 tot 36 kg
  • Van 9 tot 18 kg met 5-puntsgordel
  • Van 15 tot 36 kg met veiligheidsgordel
  • Isofix-systeem
  • Buikgordel voor optimale gordelpositie
  • In hoogte verstelbare hoofdsteun en harnas
  • 3 kantelposities
  • Verkleinkussen en zijdelingse bescherming


Kopen