Jongens namen - Meisjes namen

Absima Charger 1:14 RC auto Elektro Buggy 4WD RTR 2,4 GHz - 4250650943868

Absima Charger 1:14 RC auto Elektro Buggy 4WD RTR 2,4 GHz
Kenmerken: Ontdek de RC-modelsport met de First Step Performance van Absima. Deze geweldige radiografische auto haalt 36 km/h en levert maximaal vermogen. Vanzelfsprekend met de ondersteuning van echte RC-modeltechniek. De veilige 2,4 GHz-afstandsbediening geeft signalen door aan de elektronische snelheidsregelaar en levert op commando al het beschikbare vermogen. Dit radiografisch bestuurde voertuig is gemaakt van hoogwaardig en stootvast materiaal. De zachte rubberbanden en het professionele schokdempersysteem bieden optimale rijeigenschappen. Zet de eerste stap in de wereld van de RC-modelsport met deze kant-en-klare set en geniet van echt raceplezier met deze radiografische auto in schaal 1:14!
Artikelnummer: 9300000016724372 - Bol.com
Merk: Absima
Prijs: € 90,49
Meer
Ontdek de RC-modelsport met de First Step Performance van Absima. Deze geweldige radiografische auto haalt 36 km/h en levert maximaal vermogen. Vanzelfsprekend met de ondersteuning van echte RC-modeltechniek. De veilige 2,4 GHz-afstandsbediening geeft signalen door aan de elektronische snelheidsregelaar en levert op commando al het beschikbare vermogen. Dit radiografisch bestuurde voertuig is gemaakt van hoogwaardig en stootvast materiaal. De zachte rubberbanden en het professionele schokdempersysteem bieden optimale rijeigenschappen.
Zet de eerste stap in de wereld van de RC-modelsport met deze kant-en-klare set en geniet van echt raceplezier met deze radiografische auto in schaal 1:14!


Kopen