Jongens namen - Meisjes namen

Altabebe - Regenhoes Buggy Universeel met ventilatie opening - Universele Regenkap - Regenscherm voor buggy's - 7442944096061

Altabebe - Regenhoes Buggy Universeel met ventilatie opening - Universele Regenkap - Regenscherm voor buggy's
Kenmerken: De Altabebe buggy regenhoes past op vrijwel elke buggy met kap. Oók als de buggy in ligstand staat! De ventilatie opening zorgt voor voldoende frisse lucht. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je kind het benauwd krijgt onder de hoes. Je kunt deze buggy regenhoes heel eenvoudig in z'n geheel over de buggy plaatsen. Maak de hoes vast met de klittenbandsluitingen en elastieken met haakjes. De regenhoes is doorzichtig en netjes afgewerkt met zwart biesjes. Materiaal: PEVA folie (100% polyethyleen-vinyl acetaat). Recyclebaar, PVC vrij en zonder weekmakers.
Artikelnummer: 9200000118175539 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 16,95
Beoordeling: 3,5

Meer
De Altabebe buggy regenhoes past op vrijwel elke buggy met kap. Oók als de buggy in ligstand staat! De ventilatie opening zorgt voor voldoende frisse lucht. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je kind het benauwd krijgt onder de hoes.

Je kunt deze buggy regenhoes heel eenvoudig in z'n geheel over de buggy plaatsen. Maak de hoes vast met de klittenbandsluitingen en elastieken met haakjes. De regenhoes is doorzichtig en netjes afgewerkt met zwart biesjes.

Materiaal: PEVA folie (100% polyethyleen-vinyl acetaat). Recyclebaar, PVC vrij en zonder weekmakers.


Kopen