Jongens namen - Meisjes namen

Altabebe - Tuigje voor kinderen - Veiligheidstuigje voor Kinderstoel, Fietsstoeltje, Buggy en Wandelwagen - 4897077122362

Altabebe - Tuigje voor kinderen - Veiligheidstuigje voor Kinderstoel, Fietsstoeltje, Buggy en Wandelwagen
Kenmerken: Het Altabebe kindertuigje is universeel en kan voor diverse doeleinden gebruikt worden: * Looptuigje om te leren lopen * Veiligheidstuigje om je kind dichtbij je te houden * Tuigje / Harnasje om te voorkomen dat je kind uit de kinderstoel, fietsstoel, buggy of wandelwagen klimt Het harnasje van het Altabebe kindertuigje is volledig verstelbaar. Zowel de schouderriempjes als het riempje rondom de borst kunnen in lengte aangepast worden. De looplijn is ook verstelbaar en kan afgekoppeld worden voor gebruik in een kinderstoel, fietsstoeltje, buggy of wandelwagen. Sluiting d.m.v. klikgesp. De maximale borstomvang is 66 cm. Als het tuigje over een jas gedragen moet worden, meet dan de borstomvang inclusief jas! Lengte dubbele looplijn: 86 cm Lengte enkele looplijn: 130 cm (je moet dan 1 clip losmaken) Leeftijdsindicatie: 2-6 jaar.
Artikelnummer: 9200000091680960 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 11,95
Beoordeling: 3,2

Meer
Het Altabebe kindertuigje is universeel en kan voor diverse doeleinden gebruikt worden:


* Looptuigje om te leren lopen

* Veiligheidstuigje om je kind dichtbij je te houden

* Tuigje / Harnasje om te voorkomen dat je kind uit de kinderstoel, fietsstoel, buggy of wandelwagen klimt


Het harnasje van het Altabebe kindertuigje is volledig verstelbaar. Zowel de schouderriempjes als het riempje rondom de borst kunnen in lengte aangepast worden. De looplijn is ook verstelbaar en kan afgekoppeld worden voor gebruik in een kinderstoel, fietsstoeltje, buggy of wandelwagen. Sluiting d.m.v. klikgesp.


De maximale borstomvang is 66 cm. Als het tuigje over een jas gedragen moet worden, meet dan de borstomvang inclusief jas!


Lengte dubbele looplijn: 86 cm

Lengte enkele looplijn: 130 cm (je moet dan 1 clip losmaken)


Leeftijdsindicatie: 2-6 jaar.


Kopen