Jongens namen - Meisjes namen

Altabebe - Voetenzak Buggy Lamsvacht - Lamsvel - Nordkap Grijs 6-36 mnd - 7442944099031

Altabebe - Voetenzak Buggy Lamsvacht - Lamsvel - Nordkap Grijs 6-36 mnd
Kenmerken: Deze buggy voetenzak is volledig gevoerd met 100% natuurlijk lamsvacht. Dit is het beste materiaal om je kind comfortabel en warm te houden, ongeacht de buitentemperatuur. Heerlijk warm in de winter, maar door de warmte- en vochtregulerende werking van lamsvacht is deze voetenzak ook heel comfortabel in voor- en najaar. De voetenzak is geschikt voor kinderen van ca. 6-36 maanden. De voetenzak is universeel en past in elke kinderwagen, wandelwagen en buggy. Voetenzak kenmerken: - Geschikt voor 3- en 5-punts gordels. - Met koord om een capuchon te maken. - Voorzien van anti-slip op de achterzijde om wegglijden van de voetenzak te voorkomen. - De voetenzak is met 3 stevige ritsen volledig te openen en ook als speeldekentje te gebruiken. - Ritsoverslag met reflecterende biesjes voor betere zichtbaarheid in het donker. - Luxe uitstraling en mooie afwerking. - Wasbaar op het wolprogramma in de machine op 30 graden. Voordelen lamsvacht: - Warmteregulerend. Nooit te koud, nooit te warm. - Vochtregulerend en ademend. - Zachter dan schapenvacht. Materiaal, afmeting en gewicht: Buitenkant: 100% Polyester, water- en windbestendig, kleur: grijs Binnenkant: 100% natuurlijk lamsvacht (dit is een restproduct, het lam wordt niet gehouden voor de vacht) Vulling: 100% polyester 300 gr/m2 Afmeting: 100 x 44 x 6 cm Gewicht: 1350 gr
Artikelnummer: 9200000120233032 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 104,00
Beoordeling: 5

Meer
Deze buggy voetenzak is volledig gevoerd met 100% natuurlijk lamsvacht. Dit is het beste materiaal om je kind comfortabel en warm te houden, ongeacht de buitentemperatuur. Heerlijk warm in de winter, maar door de warmte- en vochtregulerende werking van lamsvacht is deze voetenzak ook heel comfortabel in voor- en najaar.

De voetenzak is geschikt voor kinderen van ca. 6-36 maanden. De voetenzak is universeel en past in elke kinderwagen, wandelwagen en buggy.

Voetenzak kenmerken:
- Geschikt voor 3- en 5-punts gordels.
- Met koord om een capuchon te maken.
- Voorzien van anti-slip op de achterzijde om wegglijden van de voetenzak te voorkomen.
- De voetenzak is met 3 stevige ritsen volledig te openen en ook als speeldekentje te gebruiken.
- Ritsoverslag met reflecterende biesjes voor betere zichtbaarheid in het donker.
- Luxe uitstraling en mooie afwerking.
- Wasbaar op het wolprogramma in de machine op 30 graden.

Voordelen lamsvacht:
- Warmteregulerend. Nooit te koud, nooit te warm.
- Vochtregulerend en ademend.
- Zachter dan schapenvacht.

Materiaal, afmeting en gewicht:
Buitenkant: 100% Polyester, water- en windbestendig, kleur: grijs
Binnenkant: 100% natuurlijk lamsvacht (dit is een restproduct, het lam wordt niet gehouden voor de vacht)
Vulling: 100% polyester 300 gr/m2
Afmeting: 100 x 44 x 6 cm
Gewicht: 1350 gr


Kopen