Jongens namen - Meisjes namen

BLIJE BABYBOEK, HET - 9789058932419

BLIJE BABYBOEK, HET
Kenmerken: Elke dag wordn overal op de wereld duizenden mensen vader en moeder van een klein mensje dat oneindig veel plezieer zal brengen in hun levens. De eerste zorg van deze nieuwe ouders is hoe ze ervoor kunnen zorgen dat hun baby gezond en blijf blijft, gestimuleerd door een omgeving die oneindige mogelijkheden biedt voor ontwikkeling door leren en spelen. Hier kan Het blije baby boek je bij helpen. De 100 ideeen waarmee je je baby bezig kunt houden en vermaken, zullen zeker een bron van inspiratie zijn voor ouders, grootouders, tantes, en andere verzorgers.
Artikelnummer: 1001004000009896 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 10,85
Meer
Elke dag wordn overal op de wereld duizenden mensen vader en moeder van een klein mensje dat oneindig veel plezieer zal brengen in hun levens. De eerste zorg van deze nieuwe ouders is hoe ze ervoor kunnen zorgen dat hun baby gezond en blijf blijft, gestimuleerd door een omgeving die oneindige mogelijkheden biedt voor ontwikkeling door leren en spelen.
Hier kan Het blije baby boek je bij helpen. De 100 ideeen waarmee je je baby bezig kunt houden en vermaken, zullen zeker een bron van inspiratie zijn voor ouders, grootouders, tantes, en andere verzorgers.


Kopen