Jongens namen - Meisjes namen

Babymanagement Voor Mannen - 9789055154128

Babymanagement Voor Mannen
Kenmerken: BABYMANAGEMENT VOOR MANNEN, H. Hanssen. Babymanagement is het onmisbare praktische handboek voor mannen die vader worden of net vader zijn. In 240 rijk geïllustreerde pagina's wordt grondig antwoord gegeven op alle vragen die (aanstaande) vaders stellen: * Financiële planning wat kost de opvoeding? * Hoe voed en verschoon ik de baby? * Wat is de beste babyfoon? * En de meest praktische kinderwagen? * Hoe combineer ik werk en privé-leven? * Hoe zal het vaderschap mijn leven veranderen? * Hoe houd ik de relatie met mijn partner verrassend? Nuchter, actueel en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Babymanagement is het boek om het plezier en de uitdaging van het vaderschap te ontdekken. En dat alles in een taal die veel mannen aan zal spreken.
Artikelnummer: 1001004002001330 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 8,85
Beoordeling: 4,3

Meer
BABYMANAGEMENT VOOR MANNEN, H. Hanssen.

Babymanagement is het onmisbare praktische handboek voor mannen die vader worden of net vader zijn. In 240 rijk geïllustreerde pagina's wordt grondig antwoord gegeven op alle vragen die (aanstaande) vaders stellen:

* Financiële planning wat kost de opvoeding?
* Hoe voed en verschoon ik de baby?
* Wat is de beste babyfoon?
* En de meest praktische kinderwagen?
* Hoe combineer ik werk en privé-leven?
* Hoe zal het vaderschap mijn leven veranderen?
* Hoe houd ik de relatie met mijn partner verrassend?

Nuchter, actueel en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Babymanagement is het boek
om het plezier en de uitdaging van het vaderschap te ontdekken. En dat alles in een taal die veel mannen aan zal spreken.


Kopen