Jongens namen - Meisjes namen

Baninni Kid Board Passo Universeel Meerijdplankje - Zwart - 5420038785772

Baninni Kid Board Passo Universeel Meerijdplankje - Zwart
Kenmerken: De Kid Board Passo is een universeel meerijd plankje van Baninni, deze past op bijna alle buggy's en kinderwagens! Het plankje beschikt over zachte wielen voor extra comfort tijdens het wandelen. Verder wordt deze buggyboard standaard geleverd met een zitje zodat je Koter ook lekker kan gaan zitten als hij of zij moe is. Het zitje is natuurlijk ook makkelijk verwijderbaar. De Baninni Passo Kid Board heeft een eenvoudig vergrendelingssysteem en is gemaakt van stevig materiaal. De Passo is te gebruiken van 15 maanden tot 20kg. LET OP! Past niet op de Joolz Day, Mutsy Evo, Stokke Trialz & Xplory, Quinny Buzz & Zapp Kenmerken Meerijdplankje - Kid Board Passo van Baninni Universeel meerijdplankje voor buggy's en kinderwagens (past op vrijwel alle buggy's en kinderwagens) Zachte wielen voor extra comfort Gemaakt van stevige materialen Gemakkelijk schoon te maken inclusief zitje welke makkelijk verwijderbaar is Maximum draaggewicht 20kg Geschikt voor kinderen vanaf 15 maanden Gewicht plankje 4kg LET OP! Past niet op de Joolz Day,Mutsy Evo, Stokke Trialz & Xplory, Quinny Buzz & Zapp
Artikelnummer: 9200000072496950 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 94,95
Beoordeling: 3,9

Meer

De Kid Board Passo is een universeel meerijd plankje van Baninni, deze past op bijna alle buggy's en kinderwagens! Het plankje beschikt over zachte wielen voor extra comfort tijdens het wandelen. Verder wordt deze buggyboard standaard geleverd met een zitje zodat je Koter ook lekker kan gaan zitten als hij of zij moe is. Het zitje is natuurlijk ook makkelijk verwijderbaar.

De Baninni Passo Kid Board heeft een eenvoudig vergrendelingssysteem en is gemaakt van stevig materiaal. De Passo is te gebruiken van 15 maanden tot 20kg.

LET OP! Past niet op de Joolz Day, Mutsy Evo, Stokke Trialz & Xplory, Quinny Buzz & Zapp

Kenmerken Meerijdplankje - Kid Board Passo van Baninni

  • Universeel meerijdplankje voor buggy's en kinderwagens (past op vrijwel alle buggy's en kinderwagens)
  • Zachte wielen voor extra comfort
  • Gemaakt van stevige materialen
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • inclusief zitje welke makkelijk verwijderbaar is
  • Maximum draaggewicht 20kg
  • Geschikt voor kinderen vanaf 15 maanden
  • Gewicht plankje 4kg
  • LET OP! Past niet op de Joolz Day,Mutsy Evo, Stokke Trialz & Xplory, Quinny Buzz & Zapp


Kopen