Jongens namen - Meisjes namen

Bemini slaapzak 6-24M pady + jersey Honey - 5420010694498

Bemini slaapzak 6-24M pady + jersey Honey
Kenmerken: Baby slaapzak Honey Pingu 6-24 maand Pady + jersey van het merk Bemini. deze slaapzak is vervaardigd uit katoen met een warme vulling voor de winter. De binnenzijde is afgewerkt in jersey. De slaapzak heeft een lange afritsbare mouw en heeft een sluiting dmv een rits sluiting. Het houdt je kindje zowel in z'n bedje, tijdens een wandeling of in zijn autostoel warm dankzij de gemakkelijke openingen. De MAGIC BAG vervangt een dekentje en laat uw kind bewegen, slapen en spelen ,lekker ingeduffeld. 100% jersey katoen gevoerd met vezel en volledig gedubbeld met 100% jersey katoen. Onderhoudsvriendelijk, machine wasbaar op 30°. Ideaal voor de kamertemperatuur tussen 16 en 18°C. Samenstelling : 100% katoen / Vulling: 100% polyester 1 - SLEEP OR PLAY De pijpen kunnen samengeritst worden of apart, afhankelijk van de situatie. Past zich aan alle soorten autostoelen en kinderwagens zoals: Bugaboo, Romer, Quinny, Maclaren, Recaro… 2 - HAPPY FEET Een opening voor de voetjes, zodat ze hun eerste stapjes kunnen zetten of met sluiting om de voetjes warm te houden. 3 - REMOVABLE SLEEVES Met zijn afritsbare mouwen, kan de MAGIC BAG de temperatuur van de baby reguleren. 4 - ADJUSTABLE WAIST Aanpasbare rekker in het midden waardoor je de MAGIC BAG kan aanpassen aan het lichaam en die comfort om vrij te bewegen.
Artikelnummer: 9200000082003629 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 69,90
Beoordeling: 4,7

Meer

Baby slaapzak Honey Pingu 6-24 maand Pady + jersey van het merk Bemini. deze slaapzak is vervaardigd uit katoen met een warme vulling voor de winter. De binnenzijde is afgewerkt in jersey. De slaapzak heeft een lange afritsbare mouw en heeft een sluiting dmv een rits sluiting.

Het houdt je kindje zowel in z'n bedje, tijdens een wandeling of in zijn autostoel warm dankzij de gemakkelijke openingen. De MAGIC BAG vervangt een dekentje en laat uw kind bewegen, slapen en spelen ,lekker ingeduffeld.

  • 100% jersey katoen gevoerd met vezel en volledig gedubbeld met 100% jersey katoen.
  • Onderhoudsvriendelijk, machine wasbaar op 30°.
  • Ideaal voor de kamertemperatuur tussen 16 en 18°C.
  • Samenstelling : 100% katoen / Vulling: 100% polyester

1 - SLEEP OR PLAY

De pijpen kunnen samengeritst worden of apart, afhankelijk van de situatie. Past zich aan alle soorten autostoelen en kinderwagens zoals: Bugaboo, Romer, Quinny, Maclaren, Recaro…

2 - HAPPY FEET

Een opening voor de voetjes, zodat ze hun eerste stapjes kunnen zetten of met sluiting om de voetjes warm te houden.

3 - REMOVABLE SLEEVES

Met zijn afritsbare mouwen, kan de MAGIC BAG de temperatuur van de baby reguleren.

4 - ADJUSTABLE WAIST

Aanpasbare rekker in het midden waardoor je de MAGIC BAG kan aanpassen aan het lichaam en die comfort om vrij te bewegen.Kopen