Jongens namen - Meisjes namen

Bemini slaapzak Magic Bag 3-9 maand Pady + jersey Honey - 5420010694481

Bemini slaapzak Magic Bag 3-9 maand Pady + jersey Honey
Kenmerken: Baby slaapzak Honey Pingu Magic Bag 3-9 maanden met lange afritsbare mouwen van het merk Bemini. De slaapzak is vervaardigd uit een warme jersey (katoenen) stof,met een warme vulling voor de winter. De binnenzijde is afgewerkt in jersey. Het houdt je kindje zowel in z'n bedje, tijdens een wandeling of in zijn autostoel warm dankzij de gemakkelijke openingen. De MAGIC BAG vervangt een dekentje en laat uw kind bewegen, slapen en spelen ,lekker ingeduffeld. In badstof, een zacht materiaal, absorberend en licht, perfect voor de zomeravonden. 100% jersey katoen gevoerd met vezel en volledig gedubbeld met 100% jersey katoen. Onderhoudsvriendelijk, machine wasbaar op 30°. Ideaal voor de kamertemperatuur tussen 15 en 18°C. Samenstelling : 100% katoen / Vulling: 100% polyester 1 - EASY OPENING Rits aan de zijkant, gemakkelijk om uw baby ongestoord te verschonen. 2 - SLEEP OR PLAY De pijpen kunnen samengeritst worden of apart, afhankelijk van de situatie. Past zich aan alle soorten autostoelen en kinderwagens zoals: Bugaboo, Romer, Quinny, Maclaren, Recaro… 3 - HAPPY FEET Een opening voor de voetjes, zodat ze hun eerste stapjes kunnen zetten of met sluiting om de voetjes warm te houden. 4 - REMOVABLE SLEEVES Met zijn afritsbare mouwen, kan de MAGIC BAG de temperatuur van de baby reguleren.
Artikelnummer: 9200000082003639 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 57,64
Beoordeling: 4,7

Meer

Baby slaapzak Honey Pingu Magic Bag 3-9 maanden met lange afritsbare mouwen van het merk Bemini. De slaapzak is vervaardigd uit een warme jersey (katoenen) stof,met een warme vulling voor de winter. De binnenzijde is afgewerkt in jersey.

Het houdt je kindje zowel in z'n bedje, tijdens een wandeling of in zijn autostoel warm dankzij de gemakkelijke openingen. De MAGIC BAG vervangt een dekentje en laat uw kind bewegen, slapen en spelen ,lekker ingeduffeld. In badstof, een zacht materiaal, absorberend en licht, perfect voor de zomeravonden.

  • 100% jersey katoen gevoerd met vezel en volledig gedubbeld met 100% jersey katoen.
  • Onderhoudsvriendelijk, machine wasbaar op 30°.
  • Ideaal voor de kamertemperatuur tussen 15 en 18°C.
  • Samenstelling : 100% katoen / Vulling: 100% polyester

1 - EASY OPENING

Rits aan de zijkant, gemakkelijk om uw baby ongestoord te verschonen.

2 - SLEEP OR PLAY

De pijpen kunnen samengeritst worden of apart, afhankelijk van de situatie. Past zich aan alle soorten autostoelen en kinderwagens zoals: Bugaboo, Romer, Quinny, Maclaren, Recaro…

3 - HAPPY FEET

Een opening voor de voetjes, zodat ze hun eerste stapjes kunnen zetten of met sluiting om de voetjes warm te houden.

4 - REMOVABLE SLEEVES

Met zijn afritsbare mouwen, kan de MAGIC BAG de temperatuur van de baby reguleren.Kopen