Jongens namen - Meisjes namen

Bemini slaapzak Magic Bag 3-9 maand Softy + jersey Shade - 5420010696058

Bemini slaapzak Magic Bag 3-9 maand Softy + jersey Shade
Kenmerken: Blauwe baby slaapzak Magic Bag 3-9 maanden met lange afritsbare mouwen van het merk Bemini. De slaapzak is vervaardigd uit een warme Softy stof, ideaal voor de winter. De binnenzijde is afgewerkt in jersey. Het houdt je kindje zowel in z'n bedje, tijdens een wandeling of in zijn autostoel warm dankzij de gemakkelijke openingen. De MAGIC BAG vervangt een dekentje en laat uw kind bewegen, slapen en spelen ,lekker ingeduffeld. In badstof, een zacht materiaal, absorberend en licht, perfect voor de zomeravonden. Ultra zachte microvezel. Aangenaam warm en ademend. Plucht niet. Onderhoudsvriendelijk, machine wasbaar op 30°. Ideaal voor een T° kamer tussen 17 en 20°C. Samenstelling : Buiten: 100% polyester / Binnen: 100% katoen 1 - EASY OPENING Rits aan de zijkant, gemakkelijk om uw baby ongestoord te verschonen. 2 - SLEEP OR PLAY De pijpen kunnen samengeritst worden of apart, afhankelijk van de situatie. Past zich aan alle soorten autostoelen en kinderwagens zoals: Bugaboo, Romer, Quinny, Maclaren, Recaro… 3 - HAPPY FEET Een opening voor de voetjes, zodat ze hun eerste stapjes kunnen zetten of met sluiting om de voetjes warm te houden. 4 - REMOVABLE SLEEVES Met zijn afritsbare mouwen, kan de MAGIC BAG de temperatuur van de baby reguleren.
Artikelnummer: 9200000092152598 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 62,90
Beoordeling: 4,4

Meer

Blauwe baby slaapzak Magic Bag 3-9 maanden met lange afritsbare mouwen van het merk Bemini. De slaapzak is vervaardigd uit een warme Softy stof, ideaal voor de winter. De binnenzijde is afgewerkt in jersey.

Het houdt je kindje zowel in z'n bedje, tijdens een wandeling of in zijn autostoel warm dankzij de gemakkelijke openingen. De MAGIC BAG vervangt een dekentje en laat uw kind bewegen, slapen en spelen ,lekker ingeduffeld. In badstof, een zacht materiaal, absorberend en licht, perfect voor de zomeravonden.

  • Ultra zachte microvezel. Aangenaam warm en ademend.
  • Plucht niet.
  • Onderhoudsvriendelijk, machine wasbaar op 30°.
  • Ideaal voor een T° kamer tussen 17 en 20°C.
  • Samenstelling : Buiten: 100% polyester / Binnen: 100% katoen

1 - EASY OPENING

Rits aan de zijkant, gemakkelijk om uw baby ongestoord te verschonen.

2 - SLEEP OR PLAY

De pijpen kunnen samengeritst worden of apart, afhankelijk van de situatie. Past zich aan alle soorten autostoelen en kinderwagens zoals: Bugaboo, Romer, Quinny, Maclaren, Recaro…

3 - HAPPY FEET

Een opening voor de voetjes, zodat ze hun eerste stapjes kunnen zetten of met sluiting om de voetjes warm te houden.

4 - REMOVABLE SLEEVES

Met zijn afritsbare mouwen, kan de MAGIC BAG de temperatuur van de baby reguleren.Kopen