Jongens namen - Meisjes namen

Complete Gids Voor Jonge Ouders - 9789020940800

Complete Gids Voor Jonge Ouders
Kenmerken: De zwangerschap is een heerlijke periode voor aanstaande ouders. Maar ook een periode van duizendeneen vragen. In deze Complete Gids voor Jonge Ouders geven gerenommeerde kinderartsen, gynaecologen, voedingsdeskundigen en vroedvrouwen klare en duidelijke antwoorden op deze vragen. In het eerste deel verneemt de lezer alles over zwangerschap en bevalling. De toekomstige baby wordt maand na maand gevolgd, er is veel aandacht voor de consultaties, voor typische zwangerschapskwaaltjes, voor de voorbereiding op de zwangerschap en het gebeuren zelf, voor het verblijf in het moederhuis, voor de eerste (borst)voedingen, voor postnatale gymnastiek, etc. De volgende delen besteden aandacht aan het kind gedurende zijn opeenvolgende ontwikkelingsstadia van zuigeling, baby, peuter, kleuter, jong kind tot puber. Telkens wordt in detail ingegaan op de groei, de voeding, de slaap, de gezondheid en de sociale vaardigheden van het kind. Er wordt uitgebreid gefocust op de problemen die eigen zijn aan iedere leeftijd, zoals leren lopen, leren spreken, zindelijk worden, zelfstandigheid, lezen en schrijven. Een medisch glossarium met alle courante kinderziekten en medische termen vormt een onmisbaar naslaggedeelte achterin dit werk. Tot slot is er nog een bijzonder praktisch compendium met alle mogelijke informatie over EHBO, praktische formaliteiten rond zwangerschapsverlof, werkonderbreking, bijslag enz., nuttige adressen van organismen, verenigingen, consultatiebureaus en tal van andere wetenswaardigheden. Deze tweede druk werd volledig herzien en aangepast aan de meest recente ontwikkelingen op het vlak van de gynaecologie en de kindergeneeskunde.
Artikelnummer: 1001004001989499 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 9,95
Beoordeling: 4

Meer
De zwangerschap is een heerlijke periode voor aanstaande ouders. Maar ook een periode van duizendeneen vragen. In deze Complete Gids voor Jonge Ouders geven gerenommeerde kinderartsen, gynaecologen, voedingsdeskundigen en vroedvrouwen klare en duidelijke antwoorden op deze vragen. In het eerste deel verneemt de lezer alles over zwangerschap en bevalling. De toekomstige baby wordt maand na maand gevolgd, er is veel aandacht voor de consultaties, voor typische zwangerschapskwaaltjes, voor de voorbereiding op de zwangerschap en het gebeuren zelf, voor het verblijf in het moederhuis, voor de eerste (borst)voedingen, voor postnatale gymnastiek, etc. De volgende delen besteden aandacht aan het kind gedurende zijn opeenvolgende ontwikkelingsstadia van zuigeling, baby, peuter, kleuter, jong kind tot puber. Telkens wordt in detail ingegaan op de groei, de voeding, de slaap, de gezondheid en de sociale vaardigheden van het kind. Er wordt uitgebreid gefocust op de problemen die eigen zijn aan iedere leeftijd, zoals leren lopen, leren spreken, zindelijk worden, zelfstandigheid, lezen en schrijven. Een medisch glossarium met alle courante kinderziekten en medische termen vormt een onmisbaar naslaggedeelte achterin dit werk. Tot slot is er nog een bijzonder praktisch compendium met alle mogelijke informatie over EHBO, praktische formaliteiten rond zwangerschapsverlof, werkonderbreking, bijslag enz., nuttige adressen van organismen, verenigingen, consultatiebureaus en tal van andere wetenswaardigheden.
Deze tweede druk werd volledig herzien en aangepast aan de meest recente ontwikkelingen op het vlak van de gynaecologie en de kindergeneeskunde.


Kopen