Jongens namen - Meisjes namen

Dubbelzijdig Speelkleed voor kinderen - Met geluid - 8718274250206

Dubbelzijdig Speelkleed voor kinderen - Met geluid
Kenmerken: Deze dubbelzijdige speelmat, bevat aan beide zijden een verschillend thema; dag & nacht. In totaal zijn er op deze speelmat 16 verschillende geluiden te horen, waarvan een bijbehorende afbeelding getoond wordt op de mat. Van een kikker tot een regenbui en van de maan tot een fee. Een levendige en leerzame speelmat waar de allerkleinsten urenlang speelplezier mee kunnen beleven. Uw kind leert met dit speelkleed op een leuke manier welke geluiden bij welke afbeeldingen horen. Het speelkleed werkt op 4 AA batterijen, deze zijn echter niet in de verpakking inbegrepen. Een handleiding is wel inbegrepen en bevat de talen: Engels, Duits, Nederlands en Frans.
Artikelnummer: 9200000019696029 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 19,50
Beoordeling: 4

Meer
Deze dubbelzijdige speelmat, bevat aan beide zijden een verschillend thema; dag & nacht.

In totaal zijn er op deze speelmat 16 verschillende geluiden te horen, waarvan een bijbehorende afbeelding getoond wordt op de mat. Van een kikker tot een regenbui en van de maan tot een fee. Een levendige en leerzame speelmat waar de allerkleinsten urenlang speelplezier mee kunnen beleven.

Uw kind leert met dit speelkleed op een leuke manier welke geluiden bij welke afbeeldingen horen.

Het speelkleed werkt op 4 AA batterijen, deze zijn echter niet in de verpakking inbegrepen. Een handleiding is wel inbegrepen en bevat de talen: Engels, Duits, Nederlands en Frans.


Kopen