Jongens namen - Meisjes namen

JJ Cole - Picknick/ speelmat - Bruin/Groen gestreept - 0614002870044

JJ Cole - Picknick/ speelmat - Bruin/Groen gestreept
Kenmerken: Het JJ Cole picknickkleed cq. speelkleed is ideaal voor het hele gezin en multi-functioneel. Niet alleen handig voor in het park, het strand, een sportwedstrijd, camping of boot, maar ook heel handig in de tuin of woonkamer. Het kleed is waterafstotend, lekker groot en gemakkelijk schoon te maken. En zeer handzaam. Vouw het kleed gemakkelijk op tot pakketje met schouderband en je neemt hem zo als tas mee. Waterafstotende bovenkant en waterdichte onderkant Compact en stijlvol mee te nemen. Ingenaaid, verzwaard stuk maakt opvouwen makkelijk Afneembare en verstelbare schouderband. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kleur: Grijs/Groen met streepjes design aan binnenzijde Afmeting: 1.5 m x 1.5 m (uitgevouwen) JJ Cole biedt een unieke combinatie van praktische en stijlvolle reis- en verzorgingsartikelen voor moeders en kinderen. Als 'finishing touch' zijn alle producten van JJ Cole prachtig verpakt, zodat ze ook erg geschikt zijn om cadeau te geven. Innovatieve producten van JJ Cole Collections Met focus op trendy producten die gemak bieden voor op stap of in huis, streeft JJ Cole naar constante innovatie.
Artikelnummer: 9200000009343277 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 34,96
Meer
Het JJ Cole picknickkleed cq. speelkleed is ideaal voor het hele gezin en multi-functioneel. Niet alleen handig voor in het park, het strand, een sportwedstrijd, camping of boot, maar ook heel handig in de tuin of woonkamer. Het kleed is waterafstotend, lekker groot en gemakkelijk schoon te maken. En zeer handzaam. Vouw het kleed gemakkelijk op tot pakketje met schouderband en je neemt hem zo als tas mee. Waterafstotende bovenkant en waterdichte onderkant Compact en stijlvol mee te nemen. Ingenaaid, verzwaard stuk maakt opvouwen makkelijk Afneembare en verstelbare schouderband. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kleur: Grijs/Groen met streepjes design aan binnenzijde Afmeting: 1.5 m x 1.5 m (uitgevouwen)

JJ Cole biedt een unieke combinatie van praktische en stijlvolle reis- en verzorgingsartikelen voor moeders en kinderen. Als 'finishing touch' zijn alle producten van JJ Cole prachtig verpakt, zodat ze ook erg geschikt zijn om cadeau te geven. Innovatieve producten van JJ Cole Collections Met focus op trendy producten die gemak bieden voor op stap of in huis, streeft JJ Cole naar constante innovatie.


Kopen