Jongens namen - Meisjes namen

Jouw Zwangerschapsbijbel - 9789026928550

Jouw Zwangerschapsbijbel
Kenmerken: Jouw zwangerschapsbijbel is geschreven door topdeskundigen. Met dit boek geven zij een overzichtelijk, vlot leesbaar en mooi geïllustreerd beeld van de zwangerschap. Het boek bevat praktische en betrouwbare adviezen over alle aspecten van de zwangerschap en de eerste weken van het ouderschap, van prenatale zorg en emotionele overwegingen tot de verzorging van je pasgeboren baby en je eigen lichaam na de geboorte. Als toekomstige ouder krijg je van week tot week beelden te zien van de lichamelijke ontwikkeling van je baby in de baarmoeder. Ook aanstaande vaders worden niet vergeten. Zij krijgen tips om de zwangerschap samen met hun geliefde te beleven en om hun hierop voor te bereiden. Jouw zwangerschapsbijbel bevat veel up-to-date informatie op het gebied van alle prenatale zorg voor moeder en baby. Het is een bijna 400 pagina’s tellend full-color naslagwerk.
Artikelnummer: 1001004002050227 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 9,95
Beoordeling: 4,5

Meer
Jouw zwangerschapsbijbel is geschreven door topdeskundigen. Met dit boek geven zij een overzichtelijk, vlot leesbaar en mooi geïllustreerd beeld van de zwangerschap.
Het boek bevat praktische en betrouwbare adviezen over alle aspecten van de zwangerschap en de eerste weken van het ouderschap, van prenatale zorg en emotionele overwegingen tot de verzorging van je pasgeboren baby en je eigen lichaam na de geboorte. Als toekomstige ouder krijg je van week tot week beelden te zien van de lichamelijke ontwikkeling van je baby in de baarmoeder.
Ook aanstaande vaders worden niet vergeten. Zij krijgen tips om de zwangerschap samen met hun geliefde te beleven en om hun hierop voor te bereiden.
Jouw zwangerschapsbijbel bevat veel up-to-date informatie op het gebied van alle prenatale zorg voor moeder en baby. Het is een bijna 400 pagina’s tellend full-color naslagwerk.


Kopen