Jongens namen - Meisjes namen

Nieuw Leven In Beeld Van Bevruchting Tot - 9789027479501

Nieuw Leven In Beeld Van Bevruchting Tot
Kenmerken: De schoonheid van de groei en ontwikkeling van een baby - zichtbaar gemaakt met unieke beelden vanuit de buik van de moeder. Hoe ziet mijn baby er nu uit? Alle aanstaande ouders stellen zichzelf deze vraag meerdere keren tijdens de spannende maanden van de zwangerschap. Hoe duidelijk de verloskundige het ook uitlegt en hoe vaak je ook op de foto van de echo tuurt, helemaal precies weet je het niet. In dit bijzondere boek heeft Alexander Tsiaras met de nieuwste beeldtechnologie het fascinerende begin van een nieuw leven in de baarmoeder in beeld gebracht. Vanaf het allerkleinste klompje cellen is de ontwikkeling van een kind tijdens de zwangerschap haast van dag tot dag te volgen: het kloppen van het hartje, het verschijnen van kleur in het oog, de groei van de organen, het ontstaan van de tenen en vingers, het duidelijk worden van het geslacht, de ontwikkeling van de hersenen, de eerste bewegingen van de kleine armpjes en beentjes en het spannende moment van de geboorte.
Artikelnummer: 1001004001806912 - Bol.com
Merk:
Prijs: € 10,00
Beoordeling: 3,7

Meer

De schoonheid van de groei en ontwikkeling van een baby - zichtbaar gemaakt met unieke beelden vanuit de buik van de moeder.

Hoe ziet mijn baby er nu uit? Alle aanstaande ouders stellen zichzelf deze vraag meerdere keren tijdens de spannende maanden van de zwangerschap. Hoe duidelijk de verloskundige het ook uitlegt en hoe vaak je ook op de foto van de echo tuurt, helemaal precies weet je het niet. In dit bijzondere boek heeft Alexander Tsiaras met de nieuwste beeldtechnologie het fascinerende begin van een nieuw leven in de baarmoeder in beeld gebracht.

Vanaf het allerkleinste klompje cellen is de ontwikkeling van een kind tijdens de zwangerschap haast van dag tot dag te volgen: het kloppen van het hartje, het verschijnen van kleur in het oog, de groei van de organen, het ontstaan van de tenen en vingers, het duidelijk worden van het geslacht, de ontwikkeling van de hersenen, de eerste bewegingen van de kleine armpjes en beentjes en het spannende moment van de geboorte.Kopen