Jongens namen - Meisjes namen

Olivia's Little World Poppenwagen Klassiek Roze Kinderpoppenwagen voor poppen van 40 cm Olivias World OL-00002 - 0816780020073

Olivia's Little World Poppenwagen Klassiek Roze Kinderpoppenwagen voor poppen van 40 cm Olivias World OL-00002
Kenmerken: Opvouwbare poppenwagen met een comfortabele handgreep, uitschuifbaar zonnescherm, ijzeren frame, polyester bekleding, gespen en opbergmand. Pop niet inbegrepen. Linnen mag in de wasmachine Geschatte montagetijd: 3 min. Geleverd met stapsgewijze handleiding. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. 60,96(L)x33,02(B)x54(H)cm Op zoek naar een stijlvolle en comfortabele manier om met je popje door de stad te trekken? Dan is de onze Polka Dots Princess poppenkinderwagen met polka dots echt iets voor jou. De kinderwagen is uitgerust met een riem, drie wielen en een zonnescherm om het hoofdje van je popjes tegen de zon te beschermen. Kortom, een leuke poppenkinderwagen met een polka dot twist! Onze Polka Dots Princess-collectie biedt een volledig nieuwe stijl die beeldig staat bij de favoriete poppen van je kleine meid. Het hartverwarmende en lieflijke design is het perfecte decor voor onvergetelijke avonturen. De Olivia's Little World-collectie biedt een uitgebreid aanbod aan klassiek en chic poppenmeubilair met een grote keuze aan verfijnd afgewerkte artikelen. De poppen van je kleine meid leiden een luxe leventje met stevige bedden, make-uptafeltjes, uitschuifbedjes, zacht beddengoed en kussens. Dit assortiment is ons snelst groeiend merk met artikelen die steeds populairder worden. De collectie groeit dan ook erg snel en telt al meer dan 60 artikelen.
Artikelnummer: 9200000122175907 - Bol.com
Merk: Olivia's Little World
Prijs: € 44,99
Meer
  • Opvouwbare poppenwagen met een comfortabele handgreep, uitschuifbaar zonnescherm, ijzeren frame, polyester bekleding, gespen en opbergmand. Pop niet inbegrepen.
  • Linnen mag in de wasmachine
  • Geschatte montagetijd: 3 min. Geleverd met stapsgewijze handleiding.
  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  • 60,96(L)x33,02(B)x54(H)cm
Op zoek naar een stijlvolle en comfortabele manier om met je popje door de stad te trekken? Dan is de onze Polka Dots Princess poppenkinderwagen met polka dots echt iets voor jou. De kinderwagen is uitgerust met een riem, drie wielen en een zonnescherm om het hoofdje van je popjes tegen de zon te beschermen. Kortom, een leuke poppenkinderwagen met een polka dot twist! Onze Polka Dots Princess-collectie biedt een volledig nieuwe stijl die beeldig staat bij de favoriete poppen van je kleine meid. Het hartverwarmende en lieflijke design is het perfecte decor voor onvergetelijke avonturen.

De Olivia's Little World-collectie biedt een uitgebreid aanbod aan klassiek en chic poppenmeubilair met een grote keuze aan verfijnd afgewerkte artikelen. De poppen van je kleine meid leiden een luxe leventje met stevige bedden, make-uptafeltjes, uitschuifbedjes, zacht beddengoed en kussens. Dit assortiment is ons snelst groeiend merk met artikelen die steeds populairder worden. De collectie groeit dan ook erg snel en telt al meer dan 60 artikelen.


Kopen