Jongens namen - Meisjes namen

Olivia's Little World Poppenwagen Paarse Kinderpoppenwagen voor poppen van 40 cm met mandje OL-00006 - 0816780026198

Olivia's Little World Poppenwagen Paarse Kinderpoppenwagen voor poppen van 40 cm met mandje OL-00006
Kenmerken: Geschikt voor poppen van 40-45 cm. Makkelijk te onderhouden linnen wasgoed Opvouwbare poppenwagen met een comfortabele handgreep, uitschuifbaar zonnescherm, ijzeren frame, polyester bekleding, gespen en opbergmand. De verstelbare hoes beschermt de pop tegen de regen en de schadelijke zonnestralen. De Twinkle Stars Princess-meubeltjes fonkelen als een ster in de nacht en doen ons dromen van magische momenten. Past bij de poppenmeubels van de Olivia's Little World Twinkle Stars Princess-collectie. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Pop niet inbegrepen. Verwen je babypopjes met deze paarse poppenkinderwagen! Dit model is uitgerust met een verschuifbaar regen- en zonnescherm zodat het weer hen volledig koud laat! Deze kinderwagen is perfect voor je bezorgde dochter die graag met haar popje in het park gaat wandelen! De kinderwagen heeft een handig mandje aan de achterkant om de favoriete spulletjes van je popje op te bergen. Je kunt hem eenvoudig opklappen en uit het zicht opbergen. Geniet van een deugddoende wandeling!
Artikelnummer: 9200000122175905 - Bol.com
Merk: Olivia's Little World
Prijs: € 42,99
Meer
  • Geschikt voor poppen van 40-45 cm. Makkelijk te onderhouden linnen wasgoed
  • Opvouwbare poppenwagen met een comfortabele handgreep, uitschuifbaar zonnescherm, ijzeren frame, polyester bekleding, gespen en opbergmand.
  • De verstelbare hoes beschermt de pop tegen de regen en de schadelijke zonnestralen.
  • De Twinkle Stars Princess-meubeltjes fonkelen als een ster in de nacht en doen ons dromen van magische momenten. Past bij de poppenmeubels van de Olivia's Little World Twinkle Stars Princess-collectie.
  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Pop niet inbegrepen.
Verwen je babypopjes met deze paarse poppenkinderwagen! Dit model is uitgerust met een verschuifbaar regen- en zonnescherm zodat het weer hen volledig koud laat! Deze kinderwagen is perfect voor je bezorgde dochter die graag met haar popje in het park gaat wandelen! De kinderwagen heeft een handig mandje aan de achterkant om de favoriete spulletjes van je popje op te bergen. Je kunt hem eenvoudig opklappen en uit het zicht opbergen. Geniet van een deugddoende wandeling!


Kopen